Отидете към основна версия

839 4

Има достатъчно пари за почистване на пътищата през зимата

  • лиляна павлова-
  • почистване на пътища-
  • павлова-
  • мррб
Снимка: БГНЕС

Имаме достатъчно финансов ресурс, за да плащаме за почистване на пътищата при зимни условия. Това заяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова след участието си в парламентарния контрол.

По думите на Павлова държавата не ще плати, но и ще спести средства, тъй като ще бъдат санкционирани фирмите, които не си изпълниха задълженията по договор да чистят пътищата от сняг.

Републиканската пътна мрежа беше изчистена и беше проходима при зимни условия, но имаше и места с проблеми, съобщи Павлова. Тя изрази надежда, че всички вече имат обица на ухото, ще работят както трябва и ще създават необходимата организация.

Според Лиляна Павлова думите на премиера Бойко Борисов към археолозите са коректни, тъй като строителството на магистралата трябва да продължи, не може да спира и да закъснява. Колегите археолози трябва да продължат да работят, но паралелно със строителството, а не да спират процеса, подчерта министърът.
 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • 52 млн. лв. за зимно почистване

      Имаме предвиден бюджетен ресурс за зимно почистване от 52 млн. лв. и ние ги изплащаме само срещу реално свършена работа. Това съобщи по ...
    20.01.2012
    1 512
    0