Отидете към основна версия

833 0

Месец на политическите консултации при президента

  • плевнелиев-
  • консултации-
  • политически
Снимка: БГНЕС

Президентът Росен Плевнелиев ще се срещне днес от 10.00 часа, с политическото ръководство на Синята коалиция. Със срещата започва инициираният от държавния глава “месец на политическите консултации” с ръководствата на парламентарно представените политически сили, съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

Президентът ще представи пред ръководните екипи на политическите сили акцентите в работата на Президентската администрация през годината и ще се запознае с техните приоритети през текущия политически сезон.

Час преди това от 9 ч. президентът Росен Плевнелиев ще се срещне с вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

Министър Цветанов, в качеството си на председател на Кризисния щаб по овладяване на бедствената ситуация след наводненията в началото на февруари и председател на Междуведомствената комисия за възстановяване и подпомагане към Министерския съвет, ще информира държавния глава за хода на възстановителните работи и за резултатите от предприетите мерки за преодоляване на последствията от бедствието.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини