27 Февруари, 2012 07:01 606 2

Президентът Росен Плевнелиев ще се срещне с ръководството на БСП

  • президент-
  • плевнелиев-
  • бсп-
  • среща
Президентът Росен Плевнелиев ще се срещне с ръководството на БСП - 1
Снимка: БГНЕС

Днес от 10.30 часа, в рамките на „месеца на политическите консултации” президентът Росен Плевнелиев ще се срещне на „Дондуков” 2 с политическото ръководство на Българската социалистическа партия.

На срещата държавният глава ще представи акцентите в работата на президентската институция през текущия политически сезон, сред които са приоритетите в Национална програма за развитие „България’2020” и ще обсъди с екипа на левицата водещи за партията теми през 2012 година.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    gospodin prezident vnimavaite kogato se sreshtate s tia ot BSP che e zarazno.
  • 2 тапака

    0 0 Отговор
    спасские ами президента е червен бе как мислиш че имаше строителна фирма в германия и с какви пари построи бизнес парка ей така го пуснаха просто щото е много кадърен ли цялото ГЕРБ е проект на другарите но в БСП има и много достойни политици ПЪРВАНОВ МАНОЛОВА КУРУМБАШЕВ и други