Отидете към основна версия

25 485 42

Почина Дим Дуков

  • дим дуков

Тази сутрин е починал Дим Дуков, потвърдиха за Факти.бг от болница "Доверие".

В края на януари тази година Дим Дуков беше приет в болница, където претърпя две планирани операции, защото е имал проблеми със стомаха.  След  втората, след което положението на пациента се е влошило. Той беше поставен на командно дишане.

Дим Дуков е син е на известния художник и аниматор Стоян Дуков.  Живял е в Сидни до 1989 г. След като се завръща в България, се изявява като коафьор, открива първия частен микс клуб “Спартакус”, управлява втората по големина модна агенция “Ъндърграунд”. 
 
От 1994 работи в манастир, а от 1999 става монах. Работил е в Рилския манастир, но след това напуска този си пост. 
 
Участва в редица реалити формати, както и като водещ на предавания. През 2006 влиза в къщата на Биг Брадър за сезона Вип Брадър 1 , където стига до шесто място. 
 
В края на същата година става водещ на първото от двете издания на Голямата уста , а през 2007 е водещ и на второто му издание. Участва и в Пълна промяна - първият и единствен засега сезон в България, излъчен през късната 2007. 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Дим Дуков на командно дишане

    Коремна операция извади от строя Дим Дуков и в момента той е на командно дишане, научи Факти.бг. Интервенцията била планирана, но възникнали усложн ...
    30.01.2012
    7 959
    3