Отидете към основна версия

2 835 0

Само убитият снощи задал въпрос на Киро Киров в съда

  • наглите
Снимка: БГНЕС

Ако не бяха го освободили, може би щеше да е жив сега. Така бизнесменът Киро Киров, който преди време беше похитен от групата на „Наглите”, коментира снощното убийство на Кирил Кирилов – Шкафа.

Убитият вчера е сочен като пряк извършител на отвличанията на Киров и на студента Румен Гунински.

Киро Киров за пореден път заяви, че не познава никой от „Наглите”, но съобщи, че когато е бил в съда убитият Кирилов го е попитал дали знае кой го е отвлякъл.

„Това е може би единственият от отвлекателите, които са в съда, който когато аз бях в съда във връзка с делото да дам показания, ми зададе въпрос, тъй като аз казах, че съм възприел хората, които са ме отвлекли като полицаи, ми зададе директния въпрос „мислите ли, че са ви отвлекли полицаи?”. При, което аз му отговорих, че съм в съда не, за да казвам какво съм мислил, какво съм видял и, че отхвърлям въпроса му", каза Киро Киров.

На въпрос дали той е разпознал своя похитител, Киров отговори: „Нито един от тези хора, чиито гласове съм чувал, е имал някакъв дефект, за да мога да го разпозная и не съм разпознал. Сега научавам от вашето предаване, че той е участвал в моето отвличане”.

Според Киро Киров е възможно убийството на Шкафа да е свързано с делото и издаването на евентуална осъдителна присъда, която да прикрие истинските извършители на похищението.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Шкафа се оплаквал, че го следят

    Убитият Кирил Кирилов - Шкафа се оплакал многократно, че е бил следен, обяви пред журналисти адвокатът му Йолинка Станева. В събота вечерта Шка ...
    26.03.2012
    2 576
    0
  • Отвлечени: Защо Шкафа беше на свобода?

    Шокиран съм, че този човек е бил на свобода. Нямаше да го убият, ако бе в ареста. Такъв коментар направи пред ТВ7 бизнесменът Киро Киров, отвлечен ...
    26.03.2012
    2 475
    0
  • Застреляха един от "Наглите"

    Кирил Кирилов, с прякор Шкафа, свързан с групата за отвличания „Наглите", беше застрелян малко преди полунощ пред бл. 353 в столичния кв ...
    25.03.2012
    13 661
    13