Отидете към основна версия

12 349 19

Големи отстъпки за газификация с пролетната промоция на Овергаз

  • овергаз-
  • газификация

В периода 20 март – 15 юни 2012 година Овергаз осигурява до 25 % по-ниски цени за газификация на битови потребители, сключили договор по време на пролетната промоция на компанията. Акцията е валидна за всички потенциални клиенти, до които стига газоразпределителната мрежа на дружеството.

 
За срока на кампанията се дава 15 % отстъпка от цената за проектиране и изграждане на вътрешна газова инсталация. 20 % е намалението на цените за доставка и монтаж на уреди от три марки, включени в пролетната промоция. При комплексен договор домакинството може да икономиса 25 % от сумата за проектиране на инсталация в дома, изграждане и уреди на природен газ.
 
Отстъпките за газификация на дома по време на пролетната промоция достигат 700 лева, сочат изчисления на експерти. За избор на най-изгоден вариант Овергаз осигурява индивидуални безплатни консултации.
 
Желаещите имат възможността да се възползват и от „Програмата за кредитиране на Енергийната ефективност в дома“ (REECL), с която могат да възвърнат до 35% от инвестицията си в енергоефективни решения. Така домакинствата, които решат да се възползват от пролетните предложения на Овергаз и комбинират газификацията на своя апартамент или къща с програмата на REECL, могат да спестят до 50% от разходите си за газификация.
 
Потребителите на Овергаз имат пълна петгодишна гаранция за инсталациите, изградени от дружеството, осигурена сервизна поддръжка, гъвкави възможности за плащане, денонощен център за връзка по въпроси на обслужването. Подробности за пролетната кампания могат да се намерят на www.overgas.bg и на националния информационен телефон 070011110.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини