Last news in Fakti

2 Май, 2012 10:30 12 342 19

Големи отстъпки за газификация с пролетната промоция на Овергаз

  • овергаз-
  • газификация

В периода 20 март – 15 юни 2012 година Овергаз осигурява до 25 % по-ниски цени за газификация на битови потребители, сключили договор по време на пролетната промоция на компанията. Акцията е валидна за всички потенциални клиенти, до които стига газоразпределителната мрежа на дружеството.

 
За срока на кампанията се дава 15 % отстъпка от цената за проектиране и изграждане на вътрешна газова инсталация. 20 % е намалението на цените за доставка и монтаж на уреди от три марки, включени в пролетната промоция. При комплексен договор домакинството може да икономиса 25 % от сумата за проектиране на инсталация в дома, изграждане и уреди на природен газ.
 
Отстъпките за газификация на дома по време на пролетната промоция достигат 700 лева, сочат изчисления на експерти. За избор на най-изгоден вариант Овергаз осигурява индивидуални безплатни консултации.
 
Желаещите имат възможността да се възползват и от „Програмата за кредитиране на Енергийната ефективност в дома“ (REECL), с която могат да възвърнат до 35% от инвестицията си в енергоефективни решения. Така домакинствата, които решат да се възползват от пролетните предложения на Овергаз и комбинират газификацията на своя апартамент или къща с програмата на REECL, могат да спестят до 50% от разходите си за газификация.
 
Потребителите на Овергаз имат пълна петгодишна гаранция за инсталациите, изградени от дружеството, осигурена сервизна поддръжка, гъвкави възможности за плащане, денонощен център за връзка по въпроси на обслужването. Подробности за пролетната кампания могат да се намерят на www.overgas.bg и на националния информационен телефон 070011110.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ПОТРЕБИТЕЛ

    11 0 Отговор
    ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ПОТРЕБИТЕЛИ ГАЗТА ЗА БИТА НЕ Е НИКАК ИЗГОДНА И ИЗЛИЗА СКЪПО И ПРЕСКЪПО ! ЛИЧНО ЯМ ТОВА ДЪРВО ...! ДАЛЕЧ СМЕ ОТ СТАНДАРТА НА КОЯТО И ДА БИЛО ЗАПАДНОЕВРОПЕЙСКА ИЛИ СЕВЕРНО АМЕРИКАНСКА ДЪРЖАВА ЗА ДА СИ ПОЗВОЛИМ ТОВА ! НЕ СЕ ПОДЛЪГВАЙТЕ ЗАЩОТО ПОСЛЕ ИНСТАЛАЦИЯТА ЩЕ Я ИЗПОЛЗВАТЕ САМО В КРАЕН СЛУЧАЙ И ЩЕ Е БЕЗМИСЛЕНА ИНВЕСТИЦИЯ НА ДОСТА СРЕДСТВА . А ТРЯБВА И ПОДДРЪЖКА ... НАЛИ ?

    Коментиран от #4

  • 2 comment

    5 0 Отговор
    В подкрепа на №1 съм. Аз не съм пациент на газьорите, обаче доста познати са. Наистина ползват само в краен случай, а закопаха по няколко хилядарки за газифициране и оборудване.
  • 3 Пирамид Хлътков

    4 0 Отговор
    Това ми прилича на "безплатните" домашни телефони. Но тук се вътриш само с 5000 - 10 000 лв...
  • 4 йордан иванов

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "ПОТРЕБИТЕЛ":

    1. Излиза доста скъпо отоплението на газ!
    2. Винаги има риск от експлозия, дори и минимален.
    3. На ток с хипер инверторни климатици излиза най евтино отопление.
  • 5 гост

    0 1 Отговор
    Наистина излиза по-скъпо да се топлиш на газ ,отколкото на ток- с климатик. НО , това е защото токът у нас все още е ОТНОСИТЕЛНО ЕВТИН в сравнение с цените му в Европа. Докато газът е на цени като навсякъде. Това (по-ниската цена на тока) ще се промени в близко бъдеще по много причини и тогава газът ще се окаже най-евтиното отопление- както е навсякъде!
    Друг е въпросът как се сервизират и контролират инсталациите по домовете.... Дори в държави с многогодишни традиции в употребата на централно газоснабдяване периодично се случват експлозии, от които изчезва половин квартал :-(
    Като знам как се случват техническите прегледи на колите... старх ме хваща за какво става въпрос със сградите
  • 6 до Калин Иванов

    1 0 Отговор
    Няма абсолютно никакъв риск от експлозия - газта стига само до котелчето на терасата и изобщо не влиза в апартамента (а те са модерни и с по няколко защити - италиански, немски и др.)
    Иначе е вярно че руснаците и подопечната им паразитна фирма Овергаз ни продават газта на безобразно високи цени!
  • 7 от 6

    0 0 Отговор
    И газта въпреки всичко е по-на далавера защото служи не само за отопление, а произвежда и непрекъснато топла вода!
  • 8 николай маринов

    3 0 Отговор
    Всеки сезон ни изненадват с нови по–високи цени . Началната инвестиция е голяма и просто не си струва. Два климатика подходящ клас и си на топло и по–изгодно .
  • 9 5150

    6 0 Отговор
    това е "Сега ще Ви пуснем евтина инсталация,но после ще Ви сцепим кратуните с цени на газ,моля заповядайте,не се блъскайте,ще има прецакване за всички:)"
  • 10 Nick

    2 0 Отговор
    Абе за какви два климатика говорите? Явно не разбирате че климатиците не произвеждат топла вода, докато всички газови котли го правят и бойлера се превръща в ненужна вещ!
    Така че - дотук с климатиците и инверторите - те само топлят и разхлаждат, докато газовите котли произвеждат и топла вода във всеки момент когато е необходима!

    Коментиран от #14

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 Иво

    0 0 Отговор
    Що оспамваш темата бе другарю? Какъв АЕЦ, какъв ток като тука става въпрос за газ?
    Та произвеждат ли климатиците и инверторите топла вода...?
  • 13 Mupo

    1 0 Отговор
    Към Иво.До колкото съм запознат става доста по - сложно и скъпо да си избереш ЕФЕКТИВЕН котел който да топли постоянно течаща вода с НЕОБХОДИМИЯ дебит за нормално къпане и отделно за отопление. Ако преоразмериш котела направо ще плачеш като ти дойде сметката! Говориш за "производство" на топла вода, все едно от нищото я създава и ти идва бонус. Нали се сещаш че хем водата ще платиш хем газта отделно. Един бойлер струва 200 лв. и харчи около 30 лева на месец, кажи ми колко по скъп е котела с два кръга и колко газ ще ми замине да топля по 80 литра всеки ден? Истината за газа към момента е че и да подаряват първоначалната инвестиция от 5-10 хиляди имаш сметка да ги отсвириш да си вземеш 2 климатика за по 1500 лева и да плащаш по 100 лева на месец вместо по 200 за същото количество топлина. Минуса на климатиците е че правят течение и топлят само въздуха което не е толкова комфортно.
  • 14 алекс бук

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "Nick":

    @10 a lqtoto?
  • 15 Аз

    0 0 Отговор
    Котела почва автоматично да топли водата когато е пусната и тече - и така човек може и 2 часа да се къпе с топла вода, докато един бойлер първо харчи много! повече ток и второ затопля много ограничено количество вода. Освен това котела осигурява и топла вода за радиаторите във всяка стая - пускаш го и го спираш когато си искаш, а и регулираш котела и радиаторите колко да топлят.
    Да ме прощават феновете на бойлерите, но бойлера не може да стъпи и на малкия пръст на котела.
    Иначе естествено че си плащаш водата и газта - досега не съм чул някой да получава безплатно вода и газ.
  • 16 Аз

    2 0 Отговор
    Миро - явно не си запознат с нещата, дебита на топлата вода от котела няма ограничение и даже аз се къпя един час със силно-течаща топла вода която италианското котелче прави гореща във всеки един момент, като през зимата поддържа едновременно с това и отоплението на апартамент от 120 квадрата.
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 ............

    0 0 Отговор
    Към негативно настроените "евентуални клиенти".
    1300 куб. газ за една календарна година.Отоплявам 120 кв.м. и съм с две деца.Зимата котелът е настроен на 23 градуса.Работи вечер от 16 часа до сутринта до 8.
    В най-суденото време съм платил 280 лв газ.Лятото плащам 25-35 лева и наистина топлата вода е безкрай.
    Котелът е "Теси"-1200лв,тръби и радиатори към 3000.
    Определено съм доволен.
  • 19 Mal ii

    1 0 Отговор
    Г-н АЗ, или ........ , не знам колко ти плащат, да спамиш в подкрепа на Овергаз, но ако беше толкова изгодно, нямаше да ма нужда от реклама, да не говорим за отстъпки от "до 50 %", както е на рекламата по-горе! Ако беше изгодно, хората щяха да се тълпят пред офисите на тази фирма ! Факт е, че на тези цени на газта, които се увеличават постоянно, скоро само фирмата ще си ползва продукцията!