Отидете към основна версия

10 750 6

Джони Деп се разделя с пореден имот (ВИДЕО)

  • деп-
  • продажба-
  • имоти

Актьорът Джони Деп разпродава значителна част от недвижимите си имоти, заради развода си с Амбър Хърд. През 2016 г. той обяви за продажба къщата си във Венеция, а няколко месеца по-късно и комплекс от пет мезонета в Лос Анжелис. Именно един от последните имоти холивудската звезда е успяла да продаде, макар и на не много изгодна цена.
Първоначално мезонетът е бил обявен за продажба срещу 2.75 млн. USD, но до сделка се е стигнало на цена от 1.8 млн. USD. Интериорът на имота е решен в съвременен стил. Благодарение на големите прозорци в по-голямата част от денонощието помещенията са изпълнени с естествена светлина.
Деп продаваше и имение в южна Франция. Цената, която му искаше, беше 55 млн. USD. След това я редуцира до 39 млн. USD. Към момента имотът не се предлага на пазара, макар и да няма информация за реализирана сделка. Известният „пират” е собственик на остров на Бахамите, който е придобил през 2004 г. срещу 2.2 млн. USD.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Да намалиш цената на имот със 16 млн. USD

    Джони Деп понижи от 55 млн. USD на 39 млн. USD офертната цена на имението си в южна Франция. Първоначално той е предлагал имота срещу 25 млн. USD, но ...
    26.12.2016
    2 755
    0
  • Какво си избра Джони Деп

    Джони Деп избра да си купи имение в графство Съмърсет (югозападна Англия). Точната цена на сделката не се упоменава, но запознати споделят, че сума ...
    07.02.2014
    2 046
    1