Отидете към основна версия

5 539 5

Нов жилищен комплекс в Пловдив

  • пловдив-
  • жилища-
  • строеж-
  • проект-
  • гребна база

Интересът към жилища в горната граница на средния ценови сегмент нараства. Предлагането на подобни имоти също. Това важи не само за София, но и за останалите големи градове на страната. Пловдив е един от тях, тъй като през последните три години там се наблюдава засилен интерес от страна на IT и аутсорсинг компании, които не успяват да намерят подходящите офис сгради в столицата.

Интересът във втория по големина град е насочен към Гребната база, Мол Пловдив и Братската могила. Причината е, че там се предлагат както много добри условия за спорт и пазаруване, така и отлична транспортна и комуникационна инфраструктура.

Новият комплекс, който ще бъде построен в Пловдив, ще се намира в района на Гребната база. „Роял Гардън” ще се състои от две Г-образни жилищни сгради. Апартаментите ще са с големи тераси с панорамна гледка към Младежкия хълм. За клиентите, решили да придобият апартамент „на зелено”, ще има опция сами да изберат някои от предварително разработените проекти за обзавеждане.

На разположение на бъдещите собственици ще бъдат не само наличните към момента детска градина, училище, супермаркет, ресторанти и кафенета, но също така и обособен детски кът, градина, в която ще има солитери от японска вишна.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини