Отидете към основна версия

13 794 5

Кой какво наследява след Хю Хефнър

  • хю хефнър-
  • наследство-
  • имоти-
  • пари

Емблематичното имение, в което собственикът на списание Playboy, умря на 92-годишна възраст, беше продадено още през 2016 г. Това беше и една от най-скъпо реализираните имоти през последните години в САЩ – 102 млн. USD. Новият собственик – 32-годишният Дарън Метрополус, е син на американския милиардер от гръцки произход Си Дийн Метрополос. Договорът между Метрополус и Хефнър гласеше, че последният може да остане да живее в имението до своята смърт, както и стана.

Предбрачният договор между Хефнър и 30-годишната му съпруга Крристал Харис гласи, че тя не получава нищо. Но още приживе плейбоят я е осигурил добре с брилянти и недвижими имоти. Кристал разполага с имение на Холивудските хълмове. Разгънатата му застроена площ е 557 кв.м., а цената е 5 млн. USD.

Общото състояние на Хефнър възлиза на 43 млн. USD. Част от сумата наследяват четирите му деца – 65-годишната дъщеря Кристи и 62-годишният син Дейвид от първия му брак с Милдрен Уилямс, както и синовете от втория му брак – 27-годишният Мартсън и 26-годишният Купър.

Лъвският пай от наследството отиват в киношколата на университета в Южна Калифорния и различни благотворителни организации.

Що се отнася до списание Playboy, то 70% от него Хефнър продаде още през 2011 г. на Rizvi Traverse. Тогава цената на списанието е била 185 млн. USD, а днес тя вече е 500 млн. USD.

Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.

Свързани новини