28 Септември, 2017 15:11 13 748 5

Кой какво наследява след Хю Хефнър

  • хю хефнър-
  • наследство-
  • имоти-
  • пари

Емблематичното имение, в което собственикът на списание Playboy, умря на 92-годишна възраст, беше продадено още през 2016 г. Това беше и една от най-скъпо реализираните имоти през последните години в САЩ – 102 млн. USD. Новият собственик – 32-годишният Дарън Метрополус, е син на американския милиардер от гръцки произход Си Дийн Метрополос. Договорът между Метрополус и Хефнър гласеше, че последният може да остане да живее в имението до своята смърт, както и стана.

Предбрачният договор между Хефнър и 30-годишната му съпруга Крристал Харис гласи, че тя не получава нищо. Но още приживе плейбоят я е осигурил добре с брилянти и недвижими имоти. Кристал разполага с имение на Холивудските хълмове. Разгънатата му застроена площ е 557 кв.м., а цената е 5 млн. USD.

Общото състояние на Хефнър възлиза на 43 млн. USD. Част от сумата наследяват четирите му деца – 65-годишната дъщеря Кристи и 62-годишният син Дейвид от първия му брак с Милдрен Уилямс, както и синовете от втория му брак – 27-годишният Мартсън и 26-годишният Купър.

Лъвският пай от наследството отиват в киношколата на университета в Южна Калифорния и различни благотворителни организации.

Що се отнася до списание Playboy, то 70% от него Хефнър продаде още през 2011 г. на Rizvi Traverse. Тогава цената на списанието е била 185 млн. USD, а днес тя вече е 500 млн. USD.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 benji

    2 2 Отговор
    Дядо ми наслиди русите зайчета, сега им търся работно място.
  • 2 Кака Гинка

    14 0 Отговор
    Значи вдовицата му не получава нищо - само брилянти,недвижими имоти и имение за 5 милиона долара. Дали някой би възразил,ако получи такова нищо?...
  • 3 Кобрата

    6 3 Отговор
    Е добре де, щом е продал дялове от списанието за 185 млн $, защо състоянието му се оценява на 43 млн, какво ги е направил останалите пари за толкова кратко време?
    А за имението знам, че не е било негово, а е плащал наем, а след това е продадено и затова е бил този договор, да живее там до края на дните си...
  • 4 ivan

    13 1 Отговор
    негово си е било имението,купил го е 80-те горини, и то бая евтино, за няколко милиона, просто квартала не е бил толкова престижен на времето, и после е направил много промени, тенис кортове, зоологическа градина, басейн с грато. А има по малко пари от колкото е продал дяловете е защото много пари харчи, само да може всяка седмица да се сабират в една дискотека и да има плейбой парти дава по 100000 долара на месец, отделно в имението му постоянно има 50-100 моми4ата на плейбои на гости, живее с 7-8 момичета, има готвачи, персонал, отделно партитата в имението където се канят извесни хора, да може да се оредат плейбойките с някой заможен жених та така, бая пари е искарам, ма бая е профукал, но живота му е бил мечта за всеки мъж

    Коментиран от #5

  • 5 Кобрата

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "ivan":

    https://profit.bg/svezho/10-neshta-koito-ne-znaete-za-imenieto-playboy/
    Не си прав, чети внимателно тези 10 факта и ще разбереш всичко
    Имението не е било негова собственост!