Отидете към основна версия

11 002 45

Санирането прокапа (СНИМКИ)

  • саниране-
  • бургас-
  • дъжд

При представянето на една от многобройните програми за саниране на жилищните сгради, живущ попита, как хората да бъдат сигурни, че начинът, по който ще се санира от фирми наложени отвън, ще е качествен? Отговорът беше, че една година след санирането ще се направи инспекция и ще се види дали има проблеми.

За живущите на някои вече обновени блокове отговорът дойде по-бързо – при първия по-обилен дъжд. Адресът е град Бургас, ж.к. „Изгрев”, бл. 9. Информацията на Burgas24.bg е предоставил потърпевш, който твърди, че вода шурти не само от тавана, но и от стените.

„Нещо ужасно е - от осмия етаж до долу всичко е във вода. Ние живеем на четвъртия етаж, едва смогваме с помощта на кофи, легени и парцали. Преди години хората от блока си събрахме по 4000 лв., за да оправим покрива, не разбирам защо се действа по този начин. Ходихме да търсим отговорните лица, но никой нищо не ни казва", разказва ужаса си Мария Б.

„Консорциум- саниране Бургас, Ямбол”, ДЗЗД, гр. Бургас е фирмата изпълнител на строително монтажните работи. Надзорът се осъществява от „Трансконсулт-бг” ООД София.

Фирмата изпълнител е задължена да отстрани повредите. Въпросът е обаче кога ще стане това като се има предвид, че идва зима.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини