Отидете към основна версия

4 193 8

Разиграват на лотария имот за 4 млн. EUR (СНИМКИ)

  • великобритания-
  • продажба-
  • къща-
  • лотария

Луксозна къща на стойност 4 млн. EUR може да спечели всеки, който си купи лотариен билет на цена от 25 паунда (28 EUR). Причината е, че собствениците, които са проектирали и построили 3-етажния имота, дълго време не са успявали да го продадат и са решили да го направят по малко по-нестандартен начин.

„Идеята е да се даде възможност на хора, които никога няма да могат да си позволят покупката на подобен имот, да имат възможността да го притежават. В лотарията ще участват хора като пощальони, доставчици, таксиметрови шофьори”, казва сегашната собственичка Хелън Уилър.

Къщата разполага с отлична гледка към река Темза. Помещенията са с подово отопление, а дървените врати са ръчна изработка. Също така на разположение на бъдещия собственик ще бъде и кинозала тип 3D Pure Theater, която разполага с безжична звукова система Sonos. Към всичките пет спални има и бани. На първия етаж е разположена дневната. От нея се излиза на голям балкон, откъдето се разрива вълшебна гледка към градината и реката. До дневната има кабинет.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.

Свързани новини