Last news in Fakti

11 Декември, 2017 06:21 8 654 2

Да купиш евтин имот на скъп пазар

  • великобритания-
  • жилища-
  • цена

Цените на недвижимите имоти във Великобритания отчитат непрестанен ръст през последните години. В област Ланкшир обаче се продава имот, който се оферира на цена в пъти по-ниска от аналогични жилища в съседство.

Апартаментът, който разполага с тераса, е бил наскоро ремонтиран и се намира в близост до метростанция Манчестър Роад в Бърнли. Той се състои от три спални, дневна и кухня. Цената му е 40 000 USD, което е нищожна сума като се има предвид, че средните нива на аналогични имоти на Острова са 280 000 USD.

С 2.5% са се увеличили цените на жилищата във Великобритания през 2017-а в сравнение с година по-рано. Наскоро правителството реши да отмени гербовия данък при покупка на първо жилище на стойност до 400 000 USD. Именно и поради това интересът към имоти под тази сума се търсят много.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 питанка

    6 1 Отговор
    Супер!!!!!
  • 2 ???

    10 0 Отговор
    И каква беше логиката,никой не разбра!!!