Отидете към основна версия

6 249 9

НАП продава луксозни голф къщи

  • нап-
  • търг-
  • голф-
  • черноморие-
  • балчик

Преди няколко месеци брокери на недвижими имоти обявиха, че голф комплексите са един от малкото сегменти в сектора, където се наблюдават оптимистични нотки. Оказва се обаче, че това не е точно така. Кризата и там е в разгара си. Доказателство за това е продажбата на две еднофамилни къщи от НАП на търг в голф комплекс Lighthouse golf resort. Интересът към тях вероятно ще бъде голям не само, защото се намират в комплекс от затворен тип, където поддръжката е много добра, но и защото са на Черноморието – в Балчик.

Желаещите са участват в наддаването ще могат да направят оглед на имотите в периода 3-11 септември. Тогава и в подразделението на НАП в София ще се подават и ценовите предложения за придобиване на недвижимостите. Началната цена, от която ще започне наддаването на едната къща ще е 88 130 лв., а на другата – 88 501 лв. Офертите ще бъдат отворени на 13 септември.

Всяка една от къщите е с разгъната застроена площ от 85 кв.м. Разполагат със СОТ, климатици, топло- и хидроизолация, вътрешни стълби от първия към втория етаж (облицовани с полиран камък), луксозно оборудвани санитарни помещения на двата етажа, са част от екстрите на продаваните сгради.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини