Отидете към основна версия

6 937 16

Най-добрите места за живот в тази южна европейска държава

  • италия-
  • градове-
  • живеене-
  • класация

Бари и Палермо са признати за най-евтините италиански градове за имиграция

Снимка: Shutterstock

При изготвянето на класацията на най-добрите градове за живее в Италия, под внимание са взети фактори като цена на живот, ниво на медицинско обслужване, синоптичните условия, сигурността, нивото на семеен живот и други.

Първото място е за Флоренция. На втора позиция е Болоня, а на трета – Падуа. В ТОП 5 влизат още Палермо и Бари. Флоренция заема челна позиция, благодарение на високия стандарт на живот и големите възможности, които градът предоставя на лицата, които си търсят работа.

Бари и Палермо са признати за най-евтините градове за имиграция. Първият се смята и за един от най-сигурните градове на Ботуша.

Генуа, Пиза и Тренто са трите най-благоприятни града за семейна почивка. Те са известни с много училища и мероприятия за деца.

Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 11 гласа.

Свързани новини

  • Най-добрите градове за миграция

    Анализатори на специализирания сайт Idealista проучиха възможността за миграция в големите италиански градове, отчитайки нивото на образование, работа ...
    19.10.2021
    5 537
    8
  • Мик Джагър с нов шикозен дом

    Фронтменът на британската рок група The Rolling Stones Мик Джагър си купи имение в Сицилия, в което живее от октомври 2020 г. Имотът се намира на брег ...
    17.08.2021
    2 869
    6