Отидете към основна версия

5 888 13

Илон Мъск направи голяма отстъпка

  • илон мъск-
  • къща-
  • имение-
  • продажба-
  • сащ

За осми път сваля офертната стойност на имот, който иска да продаде

След капитализацията на автомобилния концерт Tesla състоянието на Илон Мъск нарасна до 25 млрд. USD. Въпреки богатството, което е натрупал, милиардерът все още не може да намери купувач на имението си в Силициевата долина. То е с разгъната застроена площ от 1490 кв.м. Офертната му цена е 31.99 млн. USD. Това е осмата по ред корекция надолу. Отстъпката сега е 5.5 млн. USD.

За пръв път имението, което е решено в европейски стил, е обявено за продажба през юни тази година. Мъск заяви, че е решил да продаде последния си имот. След раждането на сина му, той заяви, че се разделя с всички недвижимости. В момента обитава малък апартамент на стойност 50 000 USD.

Къщата, която продава, е разположена на терен от близо 20 хектара. Имотът е един от най-големите, обявени за продажба в тази част на Калифорния. През септември Мъск го оттегли от пазара, но в средата на октомври отново пусна имението за продажба.

Имението Guignécourt се състои от 7 спални и 9 бани, собствено водохранилище, панорамна гледка към залива Сан Франциско и градския пейзаж. Сградата е построена преди повече от 100 години от французин, но следващите собствени са правили основен ремонт.

Къщата разполага с професионална кухня и апартамент с две саплни за главния готвач, голяма стая с камина, трапезария с дървени панели и библиотека с кожени стени. В имението има бална зала със 6-метров таван, украсен със златни орнаменти. Трапезарията и музикалната зала могат да бъдат обединени, благодарение на наличието на хидравлична подвижна стена.

Огромна градина, басейн и павилион, гараж за три коли и навес за 8 автомобила са другите екстри, които ще получи новият собственик на имота.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 9 гласа.

Свързани новини

  • Лоша новина за Илон Мъск

    Изстрелването на пилотирания кораб "Дракон" на компанията "Спейс Екс" към Международната космическа станция (МКС) е отложено най-р ...
    06.11.2021
    12 161
    24
  • Мечтаното училище на Илон Мъск

    Нов вид училище предлага Илон Мъск, съобщи Вашингтон Пост. Идеята е да се промени идеята за образование. Мъск признава, че има различни идеи за пре ...
    04.11.2021
    2 944
    24
  • Ще се изненадате от новия дом на Илон Мъск (СНИМКИ)

    Илон Мъск показа новият си дом. Всички очакват да видят нещо луксозно, шикозно, голямо и ултрамодерно. В действителност става дума за най-обикновено ж ...
    12.07.2021
    21 107
    48
  • Мъск продава последната си къща

    Милиардерът Илон Мъск обяви чрез пост в социалната мрежа Twitter, че е решил да се раздели и с последния си недвижим имот. Става дума за къща в залива ...
    15.06.2021
    7 833
    25