Отидете към основна версия

4 858 6

13 задържани в акция срещу джебчийски банди в Игнатиево

  • игнатиево-
  • акция-
  • задържани-
  • джебчийски-
  • банди

Задържани са 11 жени и 2 мъже, на възраст от 17 г. до 61 г., като всички те са познати на ОДМВР – Варна

13 души са задържани след провелата се днес, преди обяд, специализирана полицейска операция срещу джебчийски банди в град Игнатиево , съобщи говорителя на Областната дирекция на МВР във Варна Ивана Милева

По установяване и задържане на извършители на престъпления в гр. Игнатиево (джебчийски кражби, по Закона за гражданската регистрация и др.) са осъществени проверки на 10 адреса в града, на изградените КПП са проверени общо 124 лица, 28 МПС, съставени са 9 АУАН по Гражданска регистрация, 4 АУАН по ЗБДС, започнато е 1 бързо полицейско производство за управление на МПС без свидетелство за правоспособност.

Задържани са общо 13 души – 11 жени и 2 мъже, на възраст от 17 г. до 61 г., като всички те са познати на ОДМВР – Варна.

Три от задържаните жени са установени като евентуални извършителки на конкретно престъпление – джебчийска кражба, извършена на територията на I РУП на ОДМВР – Варна.

Операцията се проведе съвместно с ТД НАП – Варна, РД ДНСК – Варна, служители от Община Аксаково и Жандармерия, под надзора на Окръжна прокуратура - Варна. ОДМВР – Варна оказа активно съдействие на служителите на горепосочените структури за безпроблемното изпълнение на служебните им ангажименти.

Активните действия на ОДМВР – Варна по направление на джебчийските кражби продължават.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини