Last news in Fakti

3 Юни, 2015 17:03 4 854 6

13 задържани в акция срещу джебчийски банди в Игнатиево

  • игнатиево-
  • акция-
  • задържани-
  • джебчийски-
  • банди

Задържани са 11 жени и 2 мъже, на възраст от 17 г. до 61 г., като всички те са познати на ОДМВР – Варна

13 души са задържани след провелата се днес, преди обяд, специализирана полицейска операция срещу джебчийски банди в град Игнатиево , съобщи говорителя на Областната дирекция на МВР във Варна Ивана Милева

По установяване и задържане на извършители на престъпления в гр. Игнатиево (джебчийски кражби, по Закона за гражданската регистрация и др.) са осъществени проверки на 10 адреса в града, на изградените КПП са проверени общо 124 лица, 28 МПС, съставени са 9 АУАН по Гражданска регистрация, 4 АУАН по ЗБДС, започнато е 1 бързо полицейско производство за управление на МПС без свидетелство за правоспособност.

Задържани са общо 13 души – 11 жени и 2 мъже, на възраст от 17 г. до 61 г., като всички те са познати на ОДМВР – Варна.

Три от задържаните жени са установени като евентуални извършителки на конкретно престъпление – джебчийска кражба, извършена на територията на I РУП на ОДМВР – Варна.

Операцията се проведе съвместно с ТД НАП – Варна, РД ДНСК – Варна, служители от Община Аксаково и Жандармерия, под надзора на Окръжна прокуратура - Варна. ОДМВР – Варна оказа активно съдействие на служителите на горепосочените структури за безпроблемното изпълнение на служебните им ангажименти.

Активните действия на ОДМВР – Варна по направление на джебчийските кражби продължават.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мария

    0 0 Отговор
    Оправете си заглавието - Игнатиево е, не Иганово
  • 2 Nuke

    1 0 Отговор
    Добре, че са медиите, за да може институциите да си свършат работата... Защото видиш ли, те преди не са знаели и НАП не са се сещали да проверят откъде идват такива големи разминавания в доходите. Карат Х5, а са на социални. А ние баламите работещи, си плащаме данъците чинно всяка година. Пародия на държава...
  • 3 haho

    1 0 Отговор
    А полицаите които са ги прикривали? Май само с обвинения на дребните по веригата ще минем и този път. Присъда може ако някой се съгласи да лежи доброволно и да получи за това съответно 'обезщетение'. То и какво 'лежане' удрят платежоспособните затворници у нас... То не са отпуски да ходят по чалга заведения, то не са ваканции за добро поведение....
  • 4 abv

    1 0 Отговор
    И в гр.Куклен е така цигани които никъде не работят карат Мерцедес G -класа.Крайно време е комисията "Кушлев"" да мине от тук.
  • 5 гал

    0 0 Отговор
    всички кражби в центъра,битака в автобусите на Варна стават с покровителството на полицията.питаите някои продавач на магазин,барака таксиметровите водачи знаят ги джепчииките кои са,само полицията не.

    Коментиран от #6

  • 6 османли Йово

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "гал":

    веригата е до кметове и общински съветници. Щом има за палати на пешките, смятай какво получават останалите по веригата