Отидете към основна версия

12 533 28

Убиха работник на магистрала „Струма“

  • убиха-
  • работник-
  • магистрала-
  • струма

Той направил забележка на мъже, опитали се да преминат с кола през участъка, който е в ремонт

Убиха работник на магистрала „Струма“, съобщиха от ОДМВР-Благоевград. Инцидентът е станал в 13:40 ч. в района на санданското село Левуново където се извършват строителни дейности.

В РУ-Сандански е получен сигнал за това, че при разклона за с. Левуново е настъпило ПТП между два леки автомобила, а на местопроизшествието има физическа саморазпрова между няколко мъже. От пристигналите на място полицейски служители е установен един лек автомобил, но без участниците в инцидента.

Факти.бг научи от свои източници, че лек автомобил „Seat” със затъмнени стъкла се движел по автомагистралата, която все още е в ремонт. Работникът направил забележка, че участъкът все още не е пуснат за движение. В този момент от колата излезли около 4-ма здрави момчета, който започнали да го бият. Единият от тях грабнал най-близкия камък и разбил главата на 47-годишния Николай Чивиев.

Веднага е извикан екип на Спешен център, а работникът е откаран в МБАЛ-Сандански. Въпреки опитите на лекарите да го спасят младият мъж е издъхнал заради огромния хематом на главата.

По случая е образувано досъдебно производство. Работата по установяването на участниците в инцидента продължава.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини