Отидете към основна версия

11 730 45

Деница Михайлова: Рут Колева се държа расистки на паркинга

  • рут колева-
  • расистки-
  • деница михайлова

„Шибан сириец”, „Отивай там, откъдето си дошъл, шибан терорист” – по този начин певицата Рут Колева обиждала омански гражданин на наказателен паркинг в столицата вчера. Поне така твърди българската му съпруга Деница Михайлова, която обяви, че двамата са били нападнати от изпълнителката.

Самата Рут Колева обаче показа още вчера сините си и заяви, че е била пребита.

„Ние бяхме жертви на расизъм от нейна страна”, заяви пред bTV познатата от сериала „Стъклен дом” Михайлова, която в момента работи във Външно министерство.

Тя разказа, че заедно със съпруга си отишли към 19 часа на паркинга и попитали защо автомобилът им е бил преместен там. Междувременно, Колева „видимо в неадекватно състояние” се намесила в разговора и започнала „да ръси на английски страхотни ругатни”. Обидила и Михайлова – казала й, че спи с мъже за пари.

Певицата започнала да снима двойката с телефона си. Двете жени се сдърпали за устройството, като Деница Михайлова заяви, че са пострадали ръката и рамото й, като се виждат щети по носените от нея гривна и часовник. Лицето на оманеца също било издрано.

Съпругата му не пропусна да отбележи, че той е един от големите инвеститори в банковия сектор у нас и че той много обича България, а думата „терорист” в наши дни е изключително обидна.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини