Отидете към основна версия

13 651 11

Подпалиха колата на сина на Бисер Миланов – Петното

  • подпалиха-
  • колата-
  • сина-
  • бисер миланов - петното

Мафията ни драсна клечката, твърди Миланов

Рано сутринта неизвестни лица подпалиха кабриото на сина на нашумелия напоследък русенец Бисер Миланов, известен и като Бисер Петното, съобщи в. "24 часа". Полицията разследва случая, но фактът, че органите на реда, а не пожарникарите проучват обстоятелствата около пожара, говори, че вероятно се касае за умишлен палеж. Предницата на колата „Форд Фокус кабриолет“ е изгоряла изцяло, пострадал е и паркираният пред нея автомобил „Рено“. Автомобилът е на Виторио Миланов, син на Бисер Миланов-Петното.

Пламъците от колата лумнали около 6.50 часа на паркинга пред блок „Вела Благоева“ в кв.“Възраждане“. Според комшията Любен Кунев, малко преди това той пушил на терасата, но не е видял нищо. Изведнъж се разнесъл силен гръм и в прозорците му светнало. Когато излязъл на балкона, той вече видял огънят да се разгаря, а пушекът се вдигал дори и над блока.

Съседи се опитали да угасят пламъците с кофи вода, но неуспешно. Пристигналите на място пожарникари потушили огъня, но не успели да спасят предницата на луксозното возило. Бисер Миланов-Петното бе категоричен, че става въпрос за умишлен палеж и го определи като репресия срещу цялото му семейство. Бившият кандидат-президент твърди, че постоянно е получавал заплахи, но полицията не предприемала нищо по въпроса. „Как да коментирам случая? Мафията, облечена във власт. Кой може да я запали според вас, кой е мафиотът, кой е бандитът , кой раздава присъди като вестници? Политически са причините. Това е, че аз не съм съгласен с тая престъпност, с тая система. Крадецът вика дръжте крадеца. Какво трябва да стане в тази държава – ще хвърчат куршуми накрая, това е“, заяви Миланов, цитиран от "24 часа".

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини