Отидете към основна версия

4 130 1

Арестуваха холивудския вандал

  • холивуд

В новогодишната нощ той преправи известния надпис на Холивуд на Холиуийд

Снимка: БТА/АР

Полицията в Лос Анджелис задържа нарушителя, който преправи култовия надпис на Холивуд и го пренаписа на Hollyweed (свещена марихуана), съобщи в."Лос Анджелис таймс".

В новогодишната нощ той преправи известния знак на Холивуд, издигнат на един от хълмовете на Меката на киното. С помощта на черен плат той промени двете 13-метрови букви "О" в надписа на две "Е".

Униформените са задържали 30-годишния Закари Коул Фернандес. Последният се е предал сам на органите на реда. В полицейския участък той пристигнал, придружен от адвокат.

Срещу мъжа било повдигнато обвинение за дребно нарушение и е бил освободен под гаранция от 1000 долара. Фернандес обаче ще бъде изправен на подсъдимата скамейка на 15 февруари.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Когато звездите изпростеят

    Холивуд не харесва Доналд Тръмп. Това не е новина от вчера. Светът на шоубизнеса в Америка обаче се завря в такава дълбока тиня, в каквато не бе попад ...
    10.01.2017
    4 642
    9
  • Hollywood стана Hollyweed

    Култовата емблема Hollywood в Лос Анджелис беше променена на Hollyweed в рамките на новогодишна шега, съобщи ABC. Камерите в района са заснели обле ...
    02.01.2017
    1 494
    0