Отидете към основна версия

26 092 24

Афганистанци се гавриха с шведка във фейсбук (ВИДЕО)

  • швеция-
  • изнасилване-
  • фейсбук

Цяла Швеция е потресена от новината за тримата арестувани мюсюлмани, които пуснаха на живо в социалната как изнасилват жена, съобщава в. The Local. Бруталната история се случила в градчето Упсала в неделя.

Арестуваните са мигранти от афганистански произход и, за да е скандалът пълен, информацията за националността на чужденците първоначално е скрита от полицията.

Мъжете са арестувани на сцената на местопрестъплениета. Според данните от полицията те са на 19, 21 и 25 години. Трудно е да се предположи как е щяло да завърши всичко, ако случаен свидетел не позвънил в полицията, за да съобщи, че гледа бруталното извращение на живо в затворена група във фейсбук. Около 200 души са били онлайн към момента на излъчването.

Според информация на шведската държавна телевизия SVT мъжете дори започнали още едно излъчване, в което жената твърдяла, че не е изнасилена. Точно в този момент местни полицаи нахлули с гръм и трясък в жилището и изключили техниката.

От прокуратурата твърдят, че разполагат с копие от записа и с множество свидетели на зверството. Проверката показала, че единият от изнасилвачите вече има солидно криминално досие. Той е бил съден за разпространение на наркотици и побой.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.

Свързани новини