Last news in Fakti

24 Януари, 2017 13:20 26 072 24

Афганистанци се гавриха с шведка във фейсбук (ВИДЕО)

  • швеция-
  • изнасилване-
  • фейсбук

Цяла Швеция е потресена от новината за тримата арестувани мюсюлмани, които пуснаха на живо в социалната как изнасилват жена, съобщава в. The Local. Бруталната история се случила в градчето Упсала в неделя.

Арестуваните са мигранти от афганистански произход и, за да е скандалът пълен, информацията за националността на чужденците първоначално е скрита от полицията.

Мъжете са арестувани на сцената на местопрестъплениета. Според данните от полицията те са на 19, 21 и 25 години. Трудно е да се предположи как е щяло да завърши всичко, ако случаен свидетел не позвънил в полицията, за да съобщи, че гледа бруталното извращение на живо в затворена група във фейсбук. Около 200 души са били онлайн към момента на излъчването.

Според информация на шведската държавна телевизия SVT мъжете дори започнали още едно излъчване, в което жената твърдяла, че не е изнасилена. Точно в този момент местни полицаи нахлули с гръм и трясък в жилището и изключили техниката.

От прокуратурата твърдят, че разполагат с копие от записа и с множество свидетели на зверството. Проверката показала, че единият от изнасилвачите вече има солидно криминално досие. Той е бил съден за разпространение на наркотици и побой.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кмета

    34 4 Отговор
    Който е ходил в швеция знае преди 5-6 години месните бягаха от големите градове към по малките защото се бяха заразили .
    А сега сигурно е майко,майчице.
  • 2 Plovdiv

    71 9 Отговор
    Сега 100% ще ги оправдаят, като онова Човекоподобно в Австрия... После върви, та не ставай фашист! Има и друг вариант - плевнелиев да си ги осинови.

    Коментиран от #12

  • 3 Руснака

    94 0 Отговор
    Трепане за тези орангутани!!!!!!!!!
    Рязане на топките , пребиване , пребиване , трепане и дълбоко заравяне!!! Иначе ще ни претопят
  • 4 Константин

    74 1 Отговор
    На насилието с троино насилие,над тези помияри,това не са хора,стига толерантност,те ни мислят за някакви едва ли не,прости европеици.Тук в БГ,ако станем свидетели на случаино подобни сцени на насилие,не трябва да има прошка,трябва да защитим българските жени с всичка сила и с подръчни оръжия.

    Коментиран от #5, #18

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 иии

    56 0 Отговор
    всички тези пришелци "бежанци" абсолютни изроди - без изключения,казвам ви ,те се радват на такива клипове и викат -аллахакбар..Който им вярва, а те са за съжаление повечето в такива държави както в Швеция ,ще сърбат попарата...Ето ви - Исляма е мир...Колят,бесят друговерци в техните държави и идват тука за да продължат с убийстваи насилие.Трябва ли да търпим тези свине ...
  • 7 ооо

    44 1 Отговор
    единия бил с криминално досие ,брей тези като наши цигани ,все с престъпно минало и какво - нищо ,продължава да се кефи на живота..
  • 8 555

    42 4 Отговор
    А некой пита ли се кой ги докара в Европа, щото това е американска политика а не случайна работа, доказателството е че не идват дрипави мигранти а хора добре облечени и нахранени и с пари и карти , тоест ако ти докарат у вас 20-тина роми не са виновни ромите а ми този който ти е скроил номера

    Коментиран от #13

  • 9 шекспир

    65 0 Отговор
    Когато белият, разумен и образован човек искаше да отиде да работи и да допринася за обществото им ревнаха до небесата, визи, после работни ограничения, въпреки, че бяхме членове на ЕС!!!!!!
    Сега вият, че маймуните от близкия изток ги изнасилвали и грабили!?
    Май има нещо гнило в Швеция, ама яко смърди.
  • 10 Спас

    33 1 Отговор
    Трябва да ги интегрират!
    Нали и нас ни засилват по пързалката да интегрираме ромите!
  • 11 БайМиле

    31 0 Отговор
    Внимавайте как говорите,че БХК ще сезира прокуратурата!Горките бежанци...как може да сте такива расисти?Тези авганистанци просто имали нужда да освободят напрежението с една скромна оргия...Да видим до кога ще продължава тази "ТОЛЕРАНТНОСТ".
  • 12 Евлампи

    6 27 Отговор

    До коментар #2 от "Plovdiv":

    Австрия не е оправдан.Не слушай онова руско православно джудже.Той лъже.
  • 13 Мразя ги

    37 1 Отговор

    До коментар #8 от "555":

    Принципно си прав , но за циганите нежно си се изказал . Те са виновни ВИНАГИ !!!
    Не съм расист , но не съм и далтонист ;)
  • 14 Дядо поп

    24 0 Отговор
    Правят се на много умни и състрадателни...... шведи обаче
    сами ще си го нафарфорят,даже вече започнаха.Най-
    лошото обаче е,че искат и ние да приемем и хрантутим
    тези мързеливи златотърсачи и изроди и се сърдят като
    ги гоним от тука.
  • 15 Дългият

    26 1 Отговор
    Болшинството мизерии ги правят точно афганистанците....Те не бягат от война така че не трябва да им се дава да припарят до Европа.А на тези тримата .......обрязване до корен.....
  • 16 кирил

    16 3 Отговор
    лятото на 2014 чеченски младежи изнасилиха руско момиче в ученически лагер за почивка. преподавателят,който се опитал да защити момичето е бил намушкан с нож.руският съд оправда чеченските младежи защото са синове на кадировски гвардейци с мотив,че момичето не е насилвано,младежите просто са искали да се запознаят,а преподавателят ги е нападнал и те са се отбранявали
  • 17 999

    13 8 Отговор
    Това е бъдещето на Европа да свиква с амуджите.
  • 18 Бай

    12 3 Отговор

    До коментар #4 от "Константин":

    Абе ти сляп ли си?!!! Циганите от бай Тошово още изнасилват, ама тогава нямаше гласност...сега вече е съвсем зле. Затваряш си очите, че всеки ден не стават такива издевателства, пък дрънкаш "ако случайно" станел свидетел...ами ако случайно прогледнеш или си отпушиш ушите, ще разбереш че в БГ отдавна е така, ама такива като теб са силни само на приказки. Като трябва да се действа си подвивате опашките всички...затова тази държава и обитаващите я (с някои изключения) си заслужават всичко което става...
  • 19 Гого

    20 0 Отговор
    Да им е честито на Шведите с радост да си ползват новите мургави бачкатори ама на дали!
  • 20 Справедливият

    20 0 Отговор
    В Афганистан присъдата за изнасилване е куршум в главата.Трябва да бъдат съдени по техните закони а не да си мислят че Европа е разграден двор.Дали тези амуджи ще изнасилят в тяхната страна....
  • 21 Грую

    3 6 Отговор
    Публикувано във факти.бг: "Според информация на шведската държавна телевизия SVT мъжете дори започнали още едно излъчване, в което жената твърдяла, че не е изнасилена. Точно в този момент местни полицаи нахлули с гръм и трясък в жилището и изключили техниката."......тъпите полицаи развалили кефа на сънародничката си!
  • 22 Рм сузуки

    16 2 Отговор
    На сапун тези циггани
  • 23 Скорпион29

    8 1 Отговор
    Трябва да бъдат зготвени на чорба и да нахранят бездомните кучета с тях
  • 24 lкостадинн

    0 0 Отговор
    това ще бъде скоро и унас ако не ги изгоним от каде са дошли.и нали уж са бедни а са с наи модерни лаптопи и джсм кои им плаща разговорите и защо им се разрешава да ги имат.