Отидете към основна версия

26 Юни, 2017 15:57, обновена 26 Юни, 2017 15:57 15 823 16

Убиха млада жена в София, задържаха извършителя в Созопол

  • убийство-
  • софия-
  • созопол

Млада жена е била убита в петък в столицата, полицията е задържала извършителя в Созопол. Това стана ясно от думите на главния прокурор Сотир Цацаров по време на Национално съвещание на ръководството на МВР.

Убийството станало в петък вечерта в апартамента, в който и двамата живеели, а най-вероятният мотив е ревност. Убийството е извършено с нож и множество удари с метален прът, както и душене. забил нож във врата, за да спре страданията й. С втори нож мъжът се е опитал да се отреже главата на жертвата си.

Той оставил трупа в апартамента и заминал за морето, като по пътя нанесъл побой на момче, което качил на стоп.

Малко по-късно обвиняемият се е обадил на своя приятелка, с която живял в миналото. В последствие именно тя и нейният приятел са сигнализирали за тежкото престъпление. Под претекст тя да го закара някъде, се качили се в неговия апартамент. Тогава тя попитала къде е новата му приятелка, а той с жест й показал, че я е заклал. Тя не му е повярвала, а той я е завел в стаята, където била жертвата. Върху трупа й, който е бил завит с одеяло, имало плюшена играчка, разкриха от прокуратурата.

"Поздравявам СДВР за изключително бързите и активни действия по разкриване на извършеното в петък изключително тежко и жестоко убийство в столицата, при което е убита млада жена и при което извършителят беше разкрит и задържан на територията на Община Созопол", заяви Цацаров, цитиран от Фокус.

Той добави, че в действията по разкриването на извършителя на престъплението активното са участвали и служители на ОДМВР-Бургас.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини