Отидете към основна версия

1 690 8

Варненски автобуси на прицел: Стрелят с пушка и мятат камъни по тях

  • автобуси-
  • камъни-
  • пушки

За неприятни инциденти с автобуси на фирма "Градски транспорт", при които по чудо няма пострадали граждани, каза за Varna24.bg управителят на общинското дружество инж. Злати Златев.

На 5 октомври около Спортна зала по маршрута на линия 14 е счупено стъкло на съчленен автобус с голям камък. Стъклото се е разпаднало на парчета, уточни Златев.

Два дни по-късно, на 7 октомври, на същото място около 20 часа е стреляно няколко пъти с въздушна пушка по соло автобус по линия 17 А. Автобусът е от най-новите, с които Варна наскоро се сдоби и двете му стъкла на "на сол", допълни Злати Златев.

"Ремонта ще струва на фирмата между 1200 и 2000 лева. Освен тези загуби автобуса няма да работи една седмица докато доставим нави стъкла. Вместо да пътуват с нов автобус, пътниците ще пътуват със стар.

За произшествията сме уведомили органите на реда и имаме уверението, че ще бъдат заловени нарушителите. Ако има граждани, станали свидетели на нападението, моля да попадат информация на тел. 112", допълни инж. Златев.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини