Last news in Fakti

10 Октомври, 2018 12:30 1 686 8

Варненски автобуси на прицел: Стрелят с пушка и мятат камъни по тях

  • автобуси-
  • камъни-
  • пушки

За неприятни инциденти с автобуси на фирма "Градски транспорт", при които по чудо няма пострадали граждани, каза за Varna24.bg управителят на общинското дружество инж. Злати Златев.

На 5 октомври около Спортна зала по маршрута на линия 14 е счупено стъкло на съчленен автобус с голям камък. Стъклото се е разпаднало на парчета, уточни Златев.

Два дни по-късно, на 7 октомври, на същото място около 20 часа е стреляно няколко пъти с въздушна пушка по соло автобус по линия 17 А. Автобусът е от най-новите, с които Варна наскоро се сдоби и двете му стъкла на "на сол", допълни Злати Златев.

"Ремонта ще струва на фирмата между 1200 и 2000 лева. Освен тези загуби автобуса няма да работи една седмица докато доставим нави стъкла. Вместо да пътуват с нов автобус, пътниците ще пътуват със стар.

За произшествията сме уведомили органите на реда и имаме уверението, че ще бъдат заловени нарушителите. Ако има граждани, станали свидетели на нападението, моля да попадат информация на тел. 112", допълни инж. Златев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Miusuka Madoto

    22 1 Отговор
    Айдее, тъмнозелените ни почнаха!! Честито, Народе - оттук нататък дупе да ни е яко!
  • 2 кво става тука

    29 1 Отговор
    Циганин изнасили и уби журналистката в Русе, сега във Варна цигани стрелят с пушка по автобуси. Държавата ще реагира ли?

    Коментиран от #5

  • 3 111

    20 14 Отговор
    На Бойко електората, където подобно на него нямат морал, ценностна система и трудно говорят български.
  • 4 ТИМ Варна

    10 21 Отговор
    То не е само по тая линия. Лапетата мятат камъни точно преди спирка "Спортна зала" на отиване към Центъра. Събират се една тайфа сополанковци и замерят автобусите от храстите преди спирката, точно пред хотел "Димят" ама бащите и майките им са или мутри или любовници на мутри, защото охраната на Спортна зала ме предупреди да не ги пипам, че съм щял да си имам проблеми - една черна S класа била на бащата на едното....тааа такива ми ти работи в ТИМаджийска Варна. Важното е да ви е страх и да не пипате чаветата на мутрите!

    Коментиран от #7

  • 5 Мъдурко

    12 9 Отговор

    До коментар #2 от "кво става тука":

    От умрял писмо чака ли се? ..риторичен въпрос..
  • 6 Djidjiff

    13 9 Отговор
    Всички на крака влиза Химнът. И така многоуважаеми избирателю свиквай.
  • 7 Ростислав

    23 1 Отговор

    До коментар #4 от "ТИМ Варна":

    Ти явно не си особено умен. Чаветата на мутрите едва ли се возят в градски транспорт, още по-малко да хвърлят камъни по автобусите. Това го правят основно циганетата.

    Коментиран от #8

  • 8 Пешо

    20 1 Отговор

    До коментар #7 от "Ростислав":

    Мутри или цигани - все на Тиквата електората.