Отидете към основна версия

10 302 5

Убийството в Пловдив било очаквано

  • пловдив-
  • поли стефанов-
  • заварчик-
  • любовница

Заварчикът и любовницата му често влизали в конфликти

Убийството на 63-годишният заварчик Поли Стефанов е било очаквано и предизвестено. Това разкриха пред репортер на „ШОУ“ разследващи.

Въпреки, че жертвата, любовницата и нейния син Стефан не комуникирали със съседи, били затворени и студени, и никой не знаел нищо за битието им, ченгетата са стигнали до констатации и разкрития, че между Поли и 48-годишната му любовница имало често кавги и закани.

Те ескалирали, когато двойката се напиела, а тя го правела редовно. Тогава възрастният мъж, който бил единственият работещ в къщата, започвал да натяква на жената, че само го използват, че само той носи и изкарва пари и че тя не си помръдва пръста, за да живеят по-добре. В миналото на жената имало тъмни петна, преди години тя е била жрица на любовта.

Именно за това Поли често ѝ натяквал, че е свикнала на лесни пари и знаела да ги изкарва само като продава тялото си. Това много му тежало. Тази история била тайна за сина на жената - Стефан, който подочувал от време навреме кавгите, но майката отричала всичко и го успокоявала.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Убитият в Пловдив заклан с нож и стъкло от чаша

    Битов скандал е причина за убийството на 63-годишния мъж в Пловдив, потвърдиха от пресцентъра на прокуратурата. П.С. бил в къщата заедно с 38-годиш ...
    28.12.2018
    2 951
    4
  • Убийство разтърси Пловдив

    Около 23 часа снощи на тел. 112 постъпил сигнал за убит 63-годишен мъж на адрес в Пловдив. На местопроизшествието е извършен оглед. По случая са за ...
    28.12.2018
    14 038
    31