Отидете към основна версия

3 123 17

Тетката чупи рекорди: На 34 години с 34 присъди

  • теодор тончев - тетката

Крими героят влиза в затвора за 3 години

Окръжен съд – Бургас одобри постигнато споразумение между Окръжна прокуратура – Бургас и подсъдимия Теодор Тончев - Тетката и наложи наказание от 3 години "Лишаване от свобода", което да бъде изтърпяно при първоначален "строг" режим, съобщи burgas24.bg.

Подсъдимият Теодор Тончев се признава за виновен в това, че на 13.08.2018 г., около 17.00 ч., в гр. Бургас, в района на магазин "Билла" в ж.к. "Изгрев", при условията на опасен рецидив, направил опит да отнеме чужди движими вещи – 1 бр. мобилен телефон и други, всички вещи на обща стойност 230.00 (двеста и тридесет) лв., от владението на И. К., с намерение противозаконно да ги присвои, като употребил за това сила (ударил пострадалия по лицето и направил опит да издърпа телефона от ръката му).

Подсъдимият отправил и заплаха "Ще ви убия, мангали, ще ви убия, ще ви заколя и ще ви взема всичко", като деянието е останало недовършено по независещи от дееца причини (пострадалият успял да избяга).

Престъплението е извършено при форма на вината пряк умисъл. Определението на съда е окончателно. Това е 34-ата присъда на 34-годишния гангстер.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини