Отидете към основна версия

17 Януари, 2019 10:42, обновена 17 Януари, 2019 10:42 5 932 14

Заловиха старозагорския беглец

  • беглец-
  • гонитба-
  • мъглиж-
  • стара загора-
  • ръжена

29-годишният мъж и двамата му спътници разиграха полицията в 360-километрова гонитба

Снимка: БГНЕС

Криминално проявеният мъж, избягал от полицията през нощта, е задържан в района на град Мъглиж. Заловеният е на 29 години.

По-рано бяха задържани другите двама негови стъпници, с които разиграваха полицията в 360-километрова гонитба из Централна и Южна България.

Гонката, започнала в Стара Загора в малките часове на нощта. Там шофьорът на лек автомобил Peugeot не се подчинил на стоп палка и, заедно с двамата си стъпници, отпрашили към Чирпан. Полицията тръгнала след тях. Отправили се към Пловдив, после Раковски, после пак Пловдив, завъртели отново към Раковски, където влезли и в града. Поели към Подбалканския път, минали са през Калофер, където за малко не блъснали пешеходци. Установено е, че автомобилът на бегълците не е собственост на нито един от тримата, които са пътували в него.

Тримата са били в казино в Стара Загора снощи, където са употребили алкохол. След това са се качили в автомобила, който на този етап не е и обявен за краден, най-вероятно им е предоставен от техен близък. Третият мъж още се издирва. Другите двама бяха задържани по-рано между селата Ръжена и Ягода.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини