Отидете към основна версия

14 717 43

Таксиметров шофьор преби и изнасили момиче

  • такси-
  • изнасили-
  • момиче-
  • княжево-
  • таксиметров шофьор

Задържаха го в София

Снимка: Факти.бг

Таксиметров шофьор рано тази сутрин е пребил и изнасилил момиче, съобщиха за Факти.бг източници от полицията. След бързи действия на МВР 41-годишният таксиметров шофьор Ангел Николов е задържан в VІ-то РПУ в София.

Сигналът за инцидента е подаден в 3.14 ч. от жертвата, 21-годишно момиче от провинцията. Тя е била отседнала в хотел на бул. „Цар Борис ІІІ” в кв. „Княжево”. В столицата пребивавала за да си търси работа.

Снощи младата жена се прибирала в хотела и си взела такси. Когато стигат до паркинга обаче, таксиметровият шофьор я удря с все сила по лицето. От удара се е разместила лещата й. Жертвата онемяла от страх, в първия момент тя дори била с впечатление, че е ослепяла.

Шофьорът я заплашил, принудил я да мълчи. Така двамата преминали безпрепядствено през рецепцията на хотела.  След това се качили в хотелската стая, където таксиджията изнасилил жертвата си.

Взел й мобилния телефон и изчезнал.

Момичето веднага изтичало до рецепцията и разказало за случилото се. Сигналът е бил подаден на  тел. 112. На място веднага били изпратени екип от ІХ-то РПУ и дежурни полицаи. Благодарение на доброто описание извършителят бил заловен почти веднага на ъгъла на булевардите „Цар Борис ІІІ” и „Никола Петков”.

Жертвата е с видими кръвонасядания и с посинено око.

Ангел Николов има 3 присъди – за хулиганство, наркотици, за средна телесна повреда. Има и други обвинения. Бил е обявен за общодържавно издирване

Повдигнато му е обвинение по член 152 от Наказателния кодекс.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини