Отидете към основна версия

7 093 2

Домашна оранжерия за марихуана (Видео)

  • марихуана-
  • дилъри-
  • оранжерия
Снимка: МВР

Служители на ГДБОП разкриха домашна оранжерия за марихуана, съобщиха от пресцентъра на МВР. Петима разпространители са задържани в София.

Служители от Отдел “Наркотици” в ГДБОП предприели вчера акция за противодействие на разпространяването на наркотици. В кв. Горна Баня в столицата са задържани трима души, които досега не са известни на органите на реда с криминални прояви.

В хода на операцията, по-късно, на различни места в София са задържани други двама, единият от които известен на полицията.

Претърсени са ползваните от петимата автомобили и обитаваните от тях жилища, иззети са около 100 грама суха зелена тревна маса, която при тестване с полеви наркотест реагира положително на марихуана. От специално пригодена оранжерия, открита в едно от жилищата, са иззети  електронни везни, 10 саксии с марихуана с различна височина, сумата от 6000 лева, 7300 евро и 1800 долара, както и множество мобилни телефони.

Петимата разпространители са задържани с полицейска заповед за срок от 24 часа. Работата по случая продължава.

Видеото е предоставено от МВР:

 

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини

  • Откриха домашна оранжерия за канабис

    Служители на ГДБОП в Русе и и полицаи от областната дирекция откриха домашна оранжерия за канабис, съобщиха от МВР. Акцията е проведена под наблюде ...
    05.08.2012
    2 708
    4