5 Август, 2012 14:35 2 679 4

Откриха домашна оранжерия за канабис

  • канабис-
  • оранжерия
Откриха домашна оранжерия за канабис - 1
Снимка: МВР

Служители на ГДБОП в Русе и и полицаи от областната дирекция откриха домашна оранжерия за канабис, съобщиха от МВР. Акцията е проведена под наблюдението на Окръжна прокуратура-Русе.

Антимафиоти от териториалното звено за борба с организираната престъпност в Русе и полицаи предприели претърсване на няколко адреса в областния град и в гр. Ветово. В хода на полицейските действия са иззети 25 растения канабис, сурова листна маса, отразяни стръкове, подготвени за изсушаване, около 1кг суха тревна маса марихуана. Открита е  специализирана апаратура за отглеждане на канабис в домашни условия, както и торове и препарати. Помещение в един от имотите във Ветово било оборудвано като оранжерия за отглеждането на канабис в домашни условия.

Във връзка с разследването са задържани общо петима – К.К. /50г./ криминално проявен за измами; Г.Г. /20г./, Ц.М./31г./ известен на органите на реда за разпространяване на наркотици, А.К./20г./ и 38-годишната М.С., които остават в ареста 24 часа.  Разследването по случая продължава.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 иван

    1 0 Отговор
    eeeee mi toi 4oveka obi4a zeleninata
  • 2 Явор

    0 0 Отговор
    kato gledam e zabavil praskaneto pochnalo e da suhne :)
  • 3 plamen

    0 0 Отговор
    eeee tose zna e 4e nqkoi 6te praska be e

  • 4 милен

    0 0 Отговор
    като правиш

    нещо го прави другия път сам това е за орок пич