Отидете към основна версия

6 369 9

3,5 г. строг затвор за наркодилъра Малкия Хофман

  • малкия хофман-
  • стилян петров-
  • големия хофман

Пловдивският рецидивист отново влиза зад решетките

3,5 години строг затвор е наказанието, което получи днес известният пловдивски наркодилър Стилян Петров, известен с прякора Малкия Хофман. Той ще трябва да заплати и 10 000 лева глоба.

Рецидивистът сключи споразумение с Окръжна прокуратура, като се призна за виновен по повдигнатите обвинения. Баща му Димитър - Големия Хофман се размина далеч по-леко. Той получи 1 година затвор при общ режим и 2 500 лева глоба, предаде TrafficNews.

Петров беше предаден на съд и за това, че в съучастие с баща си, в условията на опасен рецидив, е държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества в жилище. Открити са МДМА с общо тегло 5,214 гр., кокаин с общо тегло 0,563 грама и амфетамини, с общо тегло 0,439 грама, всичко на обща стойност 248 лева.

Малкият Хофман бе задържан на 6 юни 2018 г., след като уговорил среща в пловдивски магазин за пури с мъж, който искал да си закупи наркотик. Извършено било претърсване в магазина и в дома на двамата обвиняеми, където са намерени горепосочените наркотични вещества.

Хофмана излезе преди две години и половина от затвора, след като излежа поредната си присъда за притежание на наркотици. През март 2014 година той бе арестуван заедно с други двама пловдивчани с 12 грама кокаин. При предишния арест у него бяха открити 30 грама кокаин.

Петров влезе в криминалните хроники още през 2005 година, когато заля с киселина бившата си приятелка Боряна. Той получи 8-годишна присъда, която излежа, а момичето остана завинаги с тежко увредено зрение.

Инцидентът стана на 23 юни 2005 г. пред вратата на дома на Боряна в жк "Тракия" в Пловдив. Тя бе обезобразена, загуби дясното си око, а на лицето, врата и раменете ѝ бяха направени осем пластични операции заради сериозните изгаряния.

В затвора Стилян бе сред ВИП затворниците и работеше на лафката. Беше сред привилегированите затворници и често бе награждаван с отпуски, които прекарваше в популярните нощни клубове в града. След като излежа присъдата си, Петров продължи да води живот с висок стандарт, въпреки че няма официален източник на доходи.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини