Last news in Fakti

6 Март, 2019 15:22 6 324 9

3,5 г. строг затвор за наркодилъра Малкия Хофман

  • малкия хофман-
  • стилян петров-
  • големия хофман

Пловдивският рецидивист отново влиза зад решетките

3,5 г. строг затвор за наркодилъра Малкия Хофман - 1

3,5 години строг затвор е наказанието, което получи днес известният пловдивски наркодилър Стилян Петров, известен с прякора Малкия Хофман. Той ще трябва да заплати и 10 000 лева глоба.

Рецидивистът сключи споразумение с Окръжна прокуратура, като се призна за виновен по повдигнатите обвинения. Баща му Димитър - Големия Хофман се размина далеч по-леко. Той получи 1 година затвор при общ режим и 2 500 лева глоба, предаде TrafficNews.

Петров беше предаден на съд и за това, че в съучастие с баща си, в условията на опасен рецидив, е държал с цел разпространение високорискови наркотични вещества в жилище. Открити са МДМА с общо тегло 5,214 гр., кокаин с общо тегло 0,563 грама и амфетамини, с общо тегло 0,439 грама, всичко на обща стойност 248 лева.

Малкият Хофман бе задържан на 6 юни 2018 г., след като уговорил среща в пловдивски магазин за пури с мъж, който искал да си закупи наркотик. Извършено било претърсване в магазина и в дома на двамата обвиняеми, където са намерени горепосочените наркотични вещества.

Хофмана излезе преди две години и половина от затвора, след като излежа поредната си присъда за притежание на наркотици. През март 2014 година той бе арестуван заедно с други двама пловдивчани с 12 грама кокаин. При предишния арест у него бяха открити 30 грама кокаин.

Петров влезе в криминалните хроники още през 2005 година, когато заля с киселина бившата си приятелка Боряна. Той получи 8-годишна присъда, която излежа, а момичето остана завинаги с тежко увредено зрение.

Инцидентът стана на 23 юни 2005 г. пред вратата на дома на Боряна в жк "Тракия" в Пловдив. Тя бе обезобразена, загуби дясното си око, а на лицето, врата и раменете ѝ бяха направени осем пластични операции заради сериозните изгаряния.

В затвора Стилян бе сред ВИП затворниците и работеше на лафката. Беше сред привилегированите затворници и често бе награждаван с отпуски, които прекарваше в популярните нощни клубове в града. След като излежа присъдата си, Петров продължи да води живот с висок стандарт, въпреки че няма официален източник на доходи.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Много грешници

    9 3 Отговор
    Бог ще ви накаже. Грях само слабите се поддават на дрогата.
  • 2 Гост

    17 0 Отговор
    "В затвора Стилян бе сред ВИП затворниците и работеше на лафката. Беше сред привилегированите затворници и често бе награждаван с отпуски, които прекарваше в популярните нощни клубове в града. След като излежа присъдата си..."

    т.е яжте пийте - държавата черпи, т.е ние.
  • 3 Бойко

    8 0 Отговор
    Платил си е за по лека присъда също както слънцето си е платил.
  • 4 гошо

    8 1 Отговор
    Буклук...
  • 5 частен прокурор

    5 0 Отговор
    Даже са му малко 3.5г. на малкия.
  • 6 ДА ПИТАМ НЕЩО

    11 0 Отговор
    Как така в условия на опасен рецидив,само 3.5год.пък билило то и с споразумение с прокуратурата. Аз мога да ви обясна точно как, но ви гарантирам че до 5мин след това модератора ще ми изтрие написаното. Мога само да кажа ЕВАЛЛА на Пловдивската прокуратура

    Коментиран от #7

  • 7 Ефрейтора

    6 0 Отговор

    До коментар #6 от "ДА ПИТАМ НЕЩО":

    Щото е купил сидийчетата заедно с дървениците в умрелия им съд!!!!
  • 8 хахахах

    1 1 Отговор
    Нама такова нещо като строг затвор 3.5г хаха до 5г. присъдите се излежават в ТПО лек режим и всеки месец отпуск това по закон иначе може и всака седмица
  • 9 Стоян

    1 0 Отговор
    Не си в час с тези неща,по добре си мълчи