Отидете към основна версия

3 738 16

Футболен национал: Съдът се подигра с МВР, а не с Чората

  • чората-
  • страхил попов-
  • присъда

Ежедневно сме свидетели на редица безумия

Вуйчо ми, Иво Иванов, човек с над 20 годишен стаж в полицията е един от 5 - мата осъдени.

Най-потресаващото е, че той не докосва с пръст въпросното лице, и това е факт, който е известен през цялото време, докато делото тече.

Това написа във „Фейсбук“ футболният национал Страхил Попов.

И сега как един баща обяснява на двете си деца, че същата държава, на която служи толкова време, сега го заклеймява и обявява за убиец, без да има вина.

Ежедневно сме свидетели на редица безумия, но защо този път не мълча ли, защото съм пряко засегнат, заключава Страхил Попов.

Ето и целия коментар на Страхил Попов:

"Преди 3 дни на моето и още 4 семейства се случи нещо, което досега не съм мислил, че може да се случи в правова държава.

Петима невинни души, чието задължение е да пазят нас и реда в страната ни, бяха осъдени за умишлено убийство.

Според обвинителите това “умишлено убийство” е извършено в момент на изпълнение на служебните им задължения, а именно при опит за задържане и последвало неподчинение от страна на човек, чието име се свързва с разпространение на наркотици, сводничество и други дейности нарушаващи обществения ред. Как ви звучи, “умишлено убийство”...

По време на инцидента, след редица медицински експертизи е установено, че лицето е било с наличие на наркотици в кръвта и други здравословни проблеми, които са в компетенцията на разследващите органи.

Няма да навлизам в подробности за последвалите дела и свидетелите, чиито показания са взети под внимание, тъй като това е твърде обширна тема с шокиращи за мен факти.

Ежедневно сме свидетели на редица безумия, но защо този път не мълча ли, защото съм пряко засегнат.

Вуйчо ми, Иво Иванов, човек с над 20 годишен стаж в полицията е един от 5 - мата осъдени.

Най-потресаващото, е че той не докосва с пръст въпросното лице, и това е факт, който е известен през цялото време, докато делото тече.

И сега как един баща обяснява на двете си деца, че същата държава, на която служи толкова време, сега го заклеймява и обявява за убиец, без да има вина.

А за вас служители на МВР, ще се моля Бог да е с вас всеки път, когато изпълнявате задълженията си, защото за държавата не е сигурно.

Ние ще продължим да се борим за истината и справедливостта, а на вас, които осъдихте и пратихте невинни хора в затвора, съвестта ви чиста ли е, защото нашата и тяхната да!

А спите ли спокойно, защото ние не?!"

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини