Отидете към основна версия

3 Юни, 2019 18:44, обновена 3 Юни, 2019 18:44 4 664 3

Задържаният по случая с Ралев: Това ми е работата!

  • иван делевски-
  • ральо ралев

Иван Делевски излезе на свобода, внасяйки парична гаранция от 60 000 лева

"Имам договор със Здравко Ангелов, мисля че така се казваше, за търговска дейност, както имам такива договори и с други бизнесмени", заяви пред регионалното пловдивско издание "Марица" задържаният по случая с пловдивския районен кмет Ралев бизнесмен Иван Делевски.

Той беше арестуван за 72 часа, но вече е на свобода, след като внесе гаранцията си от 60 000 лв. Бившият петролен и телевизионен бос от Карловския край допълни: "Гледал съм новините, зная за какво говорите. С въпросния господин си имах подписан договор за търговска сделка. Става въпрос за внос на конструкции за строителството, имам и други такива сделки, с това се занимавам напоследък, основно в Пловдив. Аз ежедневно се занимавам с това. А кой какво и как е свързал нещата, не мога да знам".

Делевски потвърди, че често пътува и остава за по-дълго в Гърция.

"Там е майка ми, затова често ходя до Гърция, баща ми почина миналата година, затова се налага по-често да ходя", допълни той. Делевски заяви, че няма да коментира детайли от обвинението срещу него, както и подробности за сегашния му бизнес.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.

Свързани новини