3 Юни, 2019 19:29, обновена 3 Юни, 2019 18:46 4 615 3

Задържаният по случая с Ралев: Това ми е работата!

  • иван делевски-
  • ральо ралев

Иван Делевски излезе на свобода, внасяйки парична гаранция от 60 000 лева

Задържаният по случая с Ралев: Това ми е работата! - 1

"Имам договор със Здравко Ангелов, мисля че така се казваше, за търговска дейност, както имам такива договори и с други бизнесмени", заяви пред регионалното пловдивско издание "Марица" задържаният по случая с пловдивския районен кмет Ралев бизнесмен Иван Делевски.

Той беше арестуван за 72 часа, но вече е на свобода, след като внесе гаранцията си от 60 000 лв. Бившият петролен и телевизионен бос от Карловския край допълни: "Гледал съм новините, зная за какво говорите. С въпросния господин си имах подписан договор за търговска сделка. Става въпрос за внос на конструкции за строителството, имам и други такива сделки, с това се занимавам напоследък, основно в Пловдив. Аз ежедневно се занимавам с това. А кой какво и как е свързал нещата, не мога да знам".

Делевски потвърди, че често пътува и остава за по-дълго в Гърция.

"Там е майка ми, затова често ходя до Гърция, баща ми почина миналата година, затова се налага по-често да ходя", допълни той. Делевски заяви, че няма да коментира детайли от обвинението срещу него, както и подробности за сегашния му бизнес.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Клюкар

    6 0 Отговор
    Във филма Войната на таралежите имаше един лаф- " посредника ни е ла@ но".
  • 2 Измамниците управляват

    7 0 Отговор
    Канонизирайте го за светец, тоя сигурно в светена вода се къпе!
  • 3 Ивайло

    9 0 Отговор
    За Ралев чух толкова глупости за два дни, че вече няма да чета пловдивските -Тотевски медий.Та в небето ли хиляда квадрата нямаше тоя Ралев, та ягуари ли нямаше що лъжи изрекоха. Тотев е причината за всичко това , но трябва да го изяде малкия.