Отидете към основна версия

14 758 16

Треньор по борба и приятелката му са убитите край Негован

  • негован-
  • убийство

По непотвърдена информация вече има двама заподозрени за убийството, които вече са задържани

Снимка: БГНЕС

Треньорът по борба Йордан Атанасов е една от двете жертви, чиито разфасовани трупове бяха намерени край софийското село Негован, съобщи TrafficNews, цитирайки източници в МВР.

Заедно с него е убита и приятелката му, с която е живеел на семейни начала на столичния булевард „Витоша”. Атанасов не е много известен у нас, защото дълги години е работил в чужбина, където е изкарал добри пари.

Той е бил треньор на националите по борба на Саудитска Арабия и Нигерия, според негови приятели е работел и в САЩ.

Преди 18 години Атанасов беше забъркан в голям скандал след като нигерийската федерация по борба го обвини, че е прахосал излишно големи пари, за да доведе двама състезатели на световното първенство по борба в София.

"Имахме съсед Данчо Бореца, който живееше в къща до блока. Отдавна не сме го виждали, често е в чужбина. Може би се води тук само по адресна регистрация", заявиха пред TrafficNews хора, живеещи на бул. "Витоша". Други пък твърдят, че същият мъж се е захванал с отглеждане на коне в Пиринско.

По непотвърдена информация вече има двама заподозрени за убийството, които вече са задържани.

Най-вероятно Атанасов и приятелката му са били застреляни през май. След това телата им са разфасовани и напъхани в бидони.

Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 9 гласа.

Свързани новини