Отидете към основна версия

4 742 34

МВР потвърди: 15-годишен е заподозрян за новото блудство с дете в Сотиря

  • сотиря-
  • изнасилване-
  • блудство

8-годишното момиче е върнато при близките си

Снимка: БГНЕС

15-годишен младеж от с. Сотиря е задържан за блудство с 8-годишно момиче, потвърдиха от пресцентъра на МВР.

Към 20.47 часа снощи 29-годишна жителка на с. Сотиря, община Сливен, съобщила в полицията за посегателство, свързано с блудствени действия спрямо малолетната ѝ дъщеря, на 8 години. След сигнала в РУ-Сливен незабавно са предприети действия за установяване на фактите и обстоятелствата според получената информация и издирване на извършителя. Пострадалата е прегледана от съдебен лекар, не са установени данни за насилствени действия и е предадена на грижите на близките ѝ. При проведените оперативно-издирвателни и процесуално-следствени действия е установен и задържан за срок от 24 часа заподозрения за извършител, на 15 години, от същото село.

По случая е задържан и 68-годишен, живял временно без регистрация на адреса на майката, спрямо когото предстои изясняване съпричастен ли е към блудство с малолетната преди време, каквато предварителна информация е съобщена.

По случая е образувано досъдебно производство. Материалите докладвани на ОП-Сливен. Работата продължава за изясняване на всички обстоятелства и документиране на случая.

Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 3 гласа.

Свързани новини