Отидете към основна версия

6 535 17

Образуваха досъдебно производство срещу журналиста Стоян Тончев

  • стоян тончев-
  • досъдебно производство

Като "гнусно ченгеджийско мероприятие на Симеоновската каскетна школа" определи случващото се журналистът

Досъдебно производство е образувано срещу журналиста от сайта "Либерта" Стоян Тончев в Поморие. Подробности разкри самият той в профила си във фейсбук:

Благодаря на всички за моралната подкрепа!
Както споделих в предходния си пост - спусната е държавна поръчка да бъда "дисциплиниран" чрез институционална репресия.
Срещу мен има писани доноси от деца, на 13 г. и 14 г. , чиято майка е адвокат. Бил съм ги заплашвал от терасата на апартамента ми. Има и такива родители, да!
Образувано е досъдебно производство. Назначена ми е от прокуратурата комплексна Съдебно-психиатрична експертиза, за да бъде установено дали съм психически здрав, за да ми бъде повдигнато обвинение за хулиганство.
Гнусно ченгеджийско мероприятие на Симеоновската каскетна школа!
Най-интересното е, че в рапортите на полицаите, които уж трябваше да ме охраняват през месец февруари на 2020 г., след като подадох сигнал на 112, не присъства нападението срещу мен. Никъде не е записано, че съм бил гонен и заплашван около колите на блока, в който живея, от непознато за мен лице. И това е обяснимо - дежурният полицай стоя със скръстени ръце, все едно му е зададена команда: "Каквото и да се случи - не реагирай!". И той, съответно, не реагира. Но има и други свидетели на грозната поръчка, освен мен, като потърпевш, и бездействащото длъжностното лице - полицай от РПУ-Поморие.
Няма да оставя нещата така! Очаквайте ме в сряда в "Честно казано с Люба Кулезич"! Ще гостуваме в предаването на Люба Кулезич по тв "Евроком" с бившия съдия и прокурор Румяна Ченалова.

Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 27 гласа.

Свързани новини