Отидете към основна версия

13 195 35

Арестуваха внука на Цар Киро – шофирал пиян

  • цар киро-
  • кирил рашков-
  • ангел рашков

Ангел Рашков с поредно сериозно нарушение на Закона за движение по пътищата

Снимка: Facebook

Внукът на провъзгласилия се за цигански монарх Кирил "Цар Киро“ Рашков - Ангел Рашков, е бил арестуван около 19:00 часа вчера на улица "Цар Симеон“ в пловдивския район "Тракия“, научи Plovdiv24.bg.

Младежът е шофирал лек автомобил Nissan и е бил спрян за проверка от служители на пловдивската полиция. Поведението на водачът се сторило съмнително на униформените и те решили да го тестват с дрегер. Уредът отчел 1.79 промила алкохол в издишания въздух. Рашков е бил задържан за срок до 24 часа по Закона за МВР. Образувано е бързо производство.

Регионалното издание припомня, че Ангел Рашков има зад гърба си редица нарушения на Закона за движение по пътищата. В началото на годината той се похвали с лек автомобил Mercedes Benz Brabus G 65 AMG за половин милион лева. През 2016 година Ангел сам качи в интернет клипче, на което се вижда как шпори с 320 км/ч по магистрала "Тракия".

През 2012 година младежът беше задържан и осъден за това, че карал без книжка. Документът му бе отнет по-рано, защото е издаден с фалшива диплома за основно образование. Тогава младият Рашков се пробвал да пробута 20 лева на униформените - сложил ги под стелката на предното пътническо място в полицейската кола, а по-късно в съда твърдеше, че не той, а вятър духнал парите в патрулката.

Поставете оценка:
Оценка 2.9 от 17 гласа.

Свързани новини

  • Кой е Кирил Рашков - Цар Киро

    Кирил Рашков - Цар Киро е роден на 24 май 1942 година в пловдивския кв. „Столипиново". През 1984 година Рашков е арестуван за притежание на ...
    02.04.2021
    15 831
    32