Отидете към основна версия

5 202 16

Засекретиха делото за убийството на млада майка

  • бегово-
  • красимира кукувска-
  • любомир петров

Първоначално разследващите смятаха, че младата жена сама е сложила край на живота си

Прокуратурата поиска постоянна мярка - задържане под стража за Любомир Петров, застрелял 21-годишната Красимира Кукувска в село Бегово, предаде Plovdiv24.bg.

Любомир е роден през 2000 г. и е с основно образование. Днес той бе докаран с белезници в съда в Пловдив. В съда бяха още баща му и брат му. Адвокатът на Любомир иска делото да се гледа при закрити врати, тъй като ще се изтъкнат факти от личния му живот. Съдията уважи искането на защитата на Любомир и засекрети делото.

По време на разследването са установили, че Красимира е била застреляна с въздушна пушка в областта на гърдите след разпра с бащата на двете си малки децата. Извършителят на зверството е мъжът, с когото тя доскоро е живеела и баща на двете ѝ невръстни деца - Любомир Петров.

Младата жена оставя невръстни дечица на 2 месеца и на 2 години сирачета. Тя е имала богато наследство от баща си, който бил мощен арендатор, имащ над 2000 дка земя, но той и майката починали. Около Красимира се завъртели двама братя от съседното село Сухозем. Единият от тях бил Любомир.

Поставете оценка:
Оценка 2 от 4 гласа.

Свързани новини