Отидете към основна версия

4 849 12

Трима автокрадци от бандата на Лъвицата са се предали в полицията

  • лъвицата-
  • хастара-
  • светослав петков-
  • асен колев

Пред властите са се явили издирваните Асен Колев – Хастара, Петър Тодоров – Софиянеца и Георги Михайлов – Гопето

Илюстративна снимка, БГНЕС

Автокрадецът Асен Колев – Хастара се е предал вчера в столичната полиция, твърди "Телеграф". Той беше обявен за издирване след акцията срещу бандата на Лъвицата, при която успя да се измъкне. Първоначално се твърдеше, че Хастара е сред заловените.

Хастара пристигнал сам пред властите и започнал да обяснява, че не знае за какви коли го търсят и няма нищо общо с това. На въпроса какво работи обаче, обяснил: „Шофьор съм в една фирма, ама не я помня коя е, не се сещам и как се казва“.

Заедно с Хастара, но вече с адвокати, в късния следобед са се появили и други издирвани като част от ОПГ-то: Петър Тодоров – Софиянеца и Георги Михайлов – Гопето, пише още "Телеграф", позовавайки се на информация от МВР и Специализираната прокуратура.

В същото време Специализираният съд пусна без никакви мерки за неотклонение задържаните във вторник Светослав Петков – Лъвицата, Кико, Джери и още двама апаши. От спецпрокуратурата посочиха още във вторник, че лицата са участници в организирана престъпна група за кражби на луксозни автомобили и части от тях.

Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.

Свързани новини