Отидете към основна версия

3 676 18

Хванаха врязалият се в спирка във Варна, на 3 вида дрога е

  • спирка-
  • варна

Веднага след произшествието водачът изчезна с колата

Снимка: Shutterstock

Задържаха 32-годишният варненец, който се вряза с автомобила си в спирка и избяга. Установено е, че той е управлявал л.а. "Хонда", независимо че е бил лишен от право да управлява МПС по административен и съдебен ред. Тестът да наркотици е показал, че арестуваният се е качил зад волана след употреба на 3 вида дрога.

Днес около 13,25 ч., на спирка "Явор" във Варна, мъжът предизвика тежък пътен инцидент - блъсна 18-годишен младеж, както и кола, спряла за слизане на пътници, от удара са нанесени и материални щети по спирката. Веднага след произшествието водачът изчезна с колата, по-късно е свалил регистрационните табели на автомобила си и го е укрил в района над стадион "Варна". В хода на разследването автомобилът е намерен, извършен е оглед.

По случая е образувано досъдебно производство. Мъжът е задържан в полицията за срок до 24 ч., случаят е докладван на прокурор при РП- Варна. Пострадалият младеж е прегледан в болница, установени са комоцио и контузии на глава и рамо, оказана му е медицинска помощ и е насочен за домашно лечение.

Поставете оценка:
Оценка 5 от 5 гласа.

Свързани новини