Last news in Fakti

12 Февруари, 2021 20:21 3 099 6

Постоянен арест за шофьора, блъснал младеж на спирка във Варна и избягал

  • спирка-
  • варна-
  • дрогиран-
  • дрогиран водач

32-годишният водач на автомобила е бил дрогиран и без книжка

Постоянен арест за шофьора, блъснал младеж на спирка във Варна и избягал - 1
Кадър: bTV

Съдът уважи искането на Районна прокуратура - Варна и задържа под стража 32-годишния E.K., блъснал пешеходец на автобусна спирка, свалил регистрационните табели на автомобила си и избягал, съобщиха от прокуратурата.

Мъжът е бил привлечен като обвиняем за това, че е причинил при пътно – транспортно произшествие средна телесна повреда на 18-годишен пешеходец. Е.К. не е имал право да шофира, след като свидетелството му за управление на МПС е било отнето. Направеният след инцидента полеви тест за употреба на наркотични вещества от страна на 32-годишния водач бил положителен.

Малко след 13:00 часа, на 10 февруари, на автобусна спирка „Явор“, Е.К. загубил контрол над лекия автомобил, който управлявал, блъснал 18-годишен варненец, след това блъснал друга кола и нанесъл материални щети по автобусната спирка. След инцидента, 32-годишният мъж свалил регистрационните табели на автомобила си и напуснал мястото на произшествието. По-късно колата и нейният собственик били открити.

Определението на Варненския районен съд, с което е взета най-тежката мярка за процесуална принуда спрямо 32-годишния варненец, подлежи на обжалване пред Окръжния съд.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Овчарник

    12 0 Отговор
    Постоянен арест за дилъра и неговия лобист и покровител няма ли.?
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Що така бе?!

    9 0 Отговор
    Блъснеш и бягаш! Изчакай полицията,нали си член на ЕС?
  • 4 Странно

    9 0 Отговор
    Абе и тоя е потенциален убиец, та добре са му определили постоянен арест, а на гардовете убили жена– домашен. Нещо не е както трябва.
  • 5 Къде ще бягаш

    11 1 Отговор
    Бе деградирал отпадък, нали колата има рама и по номера пак ще те заловят. На такива боклуци отнемане на книжката доживот, това е опит за убийство , ненормален индивид.
  • 6 Вземете пример от Китай,Господаря на...

    2 0 Отговор
    Бъдещето!Там такъв изрод на наркотици,сменяш номерата и бягаш от местопрестъплението се използва за донор на хора които допринасят за просперитета на държавата.Този става само за резервни части....