Отидете към основна версия

25 842 360

Брутално ВИДЕО от задържането на нарушителя в Казанлък

  • гонка-
  • казанлък

Мъжът си организира гонка с полицията и навлезе в насрещното движение по бул.“Никола Петков“

За брутално полицейско насилие над арестувания тази сутрин мъж в Казанлък, съобщи казанлъшкият сайт Пресс ТВ. Те са получили видео, на което се вижда как униформени налагат мъжа с палки и ритници. По-рано той бе задържан след гонка с полицията, като униформените са произвели изстрели по колата му.

От полицията съобщиха, че след сутрешната гонка по ул. "Никола Петков" мъжът е задържан и отведен в ареста, като му е била взета проба за алкохол и наркотици. Тя е дала положителен резултат за метаамфетамини и марихуана. Задържаният мъж е на 25 години, криминално проявен, няма и шофьорска книжка, но е управлявал "Опел Тигра".

Наложи се униформените да стрелят, за да принудят престъпникът да спре. Заснелият видеото обаче твърди, че полицаите са употребили брутална сила, докато арестували нарушителя.

Ето текстът към видеото:

„Пресен случай от тази сутрин на бул. „Никола Петков“. По неизвестна причина гражданин е възпрепятствал проверка на служителите на кат и навлезнал в насрещно движение. След няколко минутно гонене, служителите на реда го задържаха. ПО ИЗКЛЮЧИТЕЛНО БРУТАЛЕН НАЧИН МУ НАНЕСОХА ТОЗИ ФИЗИЧЕСКИ ТОРМОЗ, ЧОВЕКА БЕШЕ БЕЗЗАЩИТЕН. Освен травмите, същият гологлав полицай нанесе и материални щети като преди това с ритник затвори вратата на автомобила. Моля това да стане публично достояние и този изрод в униформа да получи заслуженото си!!! Изглед от бул.“Александър Батенберг“ 6 към „Никола Петков“ 47. Действието се разигра в 9 без 10 днес. Предполагам, че и преди това го удряха в тунелчето под блока, защото се чуваха нехуманни писъци от същото лице. Това ме предизвика да изляза на тересата..родната полиция ни пази“.

Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 73 гласа.

Свързани новини