Last news in Fakti

22 Март, 2021 10:41 5 062 104

Подкрепа за полицаите, наказани след гонка и стрелба в Казанлък (ВИДЕО)

  • гонка-
  • казанлък

В интернет се появи клип, който показва как двама от полицаите удрят и блъскат 25-годишния водач на автомобила

Подкрепа за полицаите, наказани след гонка и стрелба в Казанлък (ВИДЕО) - 1

Десетки хора отново ще се съберат пред полицейското управление в Казанлък в подкрепа на двамата полицаи, които от вчера са временно отстранени от работа, защото срещу тях тече проверка за полицейски произвол. 25-годишен мъж бе задържан, след като не се подчинил на сигнал за спиране със стоп-палка. Той е шофирал в насрещното, за да избяга на патрулките. Наложило се е да се използват стоп-патрони, за да бъде спрян автомобилът.

Водачът изоставя колата и опитва да избяга пеша. За него знаем, че е криминално проявен, а зад волана сяда след употреба на метаамфетамини и марихуана. Една част от хората, които се събраха снощи на протест в града, подкрепят действията на полицаите, които са отстранени след дисциплинарна проверка за полицейско насилие.

В интернет се появи клип, който показва как двама от полицаите удрят и блъскат 25-годишния водач на автомобила. Други обаче смятат, че действията на полицията не са правомерни и те също са нарушили закона.

Радо Христов е очевидец на гонката и на изстрелите, които са произведени, за да спрат шофьора, той е заснел и първия клип. На него се вижда автомобил, който се движи с висока скорост и е следван от две полицейски коли.

„Едната спира, те извадиха помощни средства за спукване на гумите и блокираха част от пътното платно, очакваха, че колата ще се върне. Автомобилът наистина се върна, двамата служители се разминаха на косъм от смъртта. Благодарение на тях той беше заловен“, казва Радо Христов пред БТВ.

Друг човек е направил клипа с насилието. „Преследването е повече от 20 минути на територията на Казанлък. След задържането, действията на служителите са неприемливи и поради това е образувано дисциплинарно производство за нарушение на служебната дисциплина и те ще бъдат отстранени от длъжност докато то трае“, обяснява Христо Петров – началник на РПУ Казанлък.

Има и хора, които смятат, че действията на полицаите не са правомерни и не ги оправдават. Според брата на шофьора той е виновен, защото е нарушил законът, но действията на полицаите не са оправдани.

„Възнамеряваме да си потърсим правата по всички начини, позволени от закона. Не мисля, че е нормално, когато се качи клип за едно куче как го бият, цялата държава да настръхне, а когато става въпрос за човешко същество, никой да не реагира“, отбелязва братът на задържания.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 3121

    65 58 Отговор
    Абе каква подкрепа за тия примати, заради тях сега тоя наркоман май ще се измъкне.
  • 3 барабус

    76 54 Отговор
    За това ,че са хванали дрогиран и без книга -ОК,ама да пребиват закопчан човек е леко безсилие ,простотия и безнаказаност!

    Коментиран от #12, #28

  • 4 Клинкерхофен

    89 44 Отговор
    За такива отрепки само бой. Полицията е в правото си. В други държави директно разтрелват и после ги разпитват ако още мърдат.

    Коментиран от #6, #7, #41, #58

  • 5 пожелание

    63 37 Отговор
    Със закон да се позволи на полицаите задължително да бият такива бандити , и видеята да се пускат всеки ден по ТВ. !!

    Коментиран от #31

  • 6 ей комунист

    38 26 Отговор

    До коментар #4 от "Клинкерхофен":

    право или криво е да пребиеш човек с белезници ?

    Коментиран от #73, #91, #99

  • 7 Komapak

    35 11 Отговор

    До коментар #4 от "Клинкерхофен":

    Ако се опитва след като излезе от колата да бяга, директен. Какви ти стоп патрони? Тогава пък нямаше с какво да си чешем езиците сега....
  • 8 1212

    61 22 Отговор
    Много ясно, рецидивист бяга на амфети и трева, добре, че не е убил невинни граждани. А тук коментиращите сте много зле, другия път с бонбони и уиски ли да го приберат. Във ваша любима САЩ нямаше да е жив след такова нещо, не мога да повярвам, че защитавате престъпници рецидивисти.

    Коментиран от #15

  • 9 само питам

    46 15 Отговор
    А мислил ли е някой ,ако беше убил 4-5 деца на пътя каква трябваше да е реакцията на полицаите !!

    Коментиран от #56, #71

  • 10 someone

    45 13 Отговор
    то точно защото няма бой след 89та и се разпасахте всички и си правите каквото си искате, трябва яко бой особено при наркотици и застрашаване на човешки живот, такива животни от друго не разбират.

    Коментиран от #72, #74

  • 11 да да

    45 10 Отговор
    малко му е на боклука!
    ама полицаите са тъпи, че си изпуснаха нервите на публично място
    можеха да си го отбият качествено в рпу-то....., както му се полага на престъпника !
  • 12 Дедо

    17 6 Отговор

    До коментар #3 от "барабус":

    Още един либераст..
  • 13 Ужасонн

    38 13 Отговор
    Ако този дрогирания беше прегазил някого? Малко му е боя!! Искате да предотвратяват да се случват лоши неща, а сега са виновни, че са спрели този убиец и са го нашамарили едно хубаво! Ами малко му е!!!
  • 14 Патето яки

    14 13 Отговор
    Публикувано във факти.бг: двамата служители се разминаха на косъм от смъртта..................
    Марийке покажи видео от полицейските коли да видим как са се разминали на косъм от смъртта, може да е казал рекъл.....
    Нарушителя ще си лежи в затвора така или иначе.
  • 15 чезни тикво

    9 22 Отговор

    До коментар #8 от "1212":

    престъпниците в униформи ги защитавш ти , добре че ги трепят такива униформени недоразумение в щатите
  • 16 Неконтролируема

    14 18 Отговор
    агресия и садизъм ! Както при протестите !
  • 17 Мнение

    17 20 Отговор
    Стоп патрон не прави дупка в тенекия! В коя европейска държава се стреля като не се спре на стоп палка? Това, че родната милиция е превишила правата си не я оправдава с обективната истина, а именно каране в нетрезво състояние! Съдията ще осъди момчето, но и той също ще осъди МВР! Това ще Стане! Хубавото в случая е, че няма живото пострадали и за двете страни!
  • 18 ЕХАА

    33 4 Отговор
    ФАКТИ .....какъв водач е ТОЯ бе ???? Не пишете ГЛУПОСТИ .....той няма шофьорска книжка !!!!!!
  • 19 1212

    37 5 Отговор
    Наркомана ако беше убил майка ти и ли детето ти друго щеше да говориш ЛГБТ потомък.

    Коментиран от #26

  • 20 НОВО ПЕТ

    37 12 Отговор
    ПОХВАЛА ОТ МЕН ЗА ПОЛИЦАЙТЕ......БАНДЮГИТЕ СИ ПРАВЯТ ГОНКИ, ЗАСТРАШАВАТ ЖИВОТА НА ХОРАТА.....ТЯХ САМО БОЙ ГИ УПРАВЯ...НА МЯСТО И БЕЗ ОБЯСНЕНИЕ...НИЕ ДЪРЖАВА ЛИ СМЕ.....ИЛИ РАЗГРАДЕН ДВОР......НЕ НАКАЗВАЙТЕ ПОЛИЦАЙТЕ, А БАНДЮГИТЕ
  • 21 Хахаха..

    33 9 Отговор
    Ушевите не ви харесват,плачете за дрогираните.А за Милен Цветков? Кой го вкара под земята? Абе вие"цивилизованите" нон-стоп ли сте на дрога?!

    Коментиран от #33

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 БОЙ ДО ОТКАТ

    36 10 Отговор
    КОЙ КОМАНДВА В БЪЛГАРИЯ....БАНДЮГИТЕ ЛИ.......БРАВО НА ПОЛИЦАЙТЕ......
  • 24 Ееееех

    35 10 Отговор
    Тия дето защитават престъпника и НАРКОМАНА....какво ли ЩЯХА да кажат , ако бяха се озовали пред колата на престъпника и бяха блъснати от него ??
  • 25 Камион

    9 5 Отговор
    Задържането добре но след това????????
  • 26 А ако Полицията бяха убили

    7 13 Отговор

    До коментар #19 от "1212":

    Някой, невинен при стрелбата към автомобила? Не ме разбирай погрешно не защитавам наркоманията, но фактите с си факти, другото е вероятности!!

    Коментиран от #34

  • 27 Тоя

    33 4 Отговор
    Наркомана АКО не днес , то утре ще е утрепал прегазил или набил някой невинен човек , той е заплаха за обществото !!!! Малко му е боя !!!
  • 28 препоръка

    28 3 Отговор

    До коментар #3 от "барабус":

    Моли се само този безпомощния наркоман да не ти прегази детето на улицата.

    Коментиран от #75

  • 29 Стършел

    17 9 Отговор
    Повечето българи защитават престъпника защото повечето българи са престъпници. Знам, че няма да се обидите а ще се поласкаете. В най-далечната държава да отидете, като кажете, че сте българин отговора е един и същ от чужденците Bulgaria, mafia, mafia...
  • 30 Rebellion

    14 16 Отговор
    Дайте видео запис от гонката да го видиме колко е опасен този човек? Утре може и вас да набедят че карате опасно и да ви прбят! Искаме думите на милицията да са подкрепени с доказателства,а не само на честна милиционерска дума !
  • 31 Колбасо от Батановци

    28 4 Отговор

    До коментар #5 от "пожелание":

    Абсолютно вярно! Малко бой е много полезно от възпитателна гледна точка за такива идиоти, понеже от закони и добри думи не разбират.
  • 32 11111

    9 19 Отговор
    Удряха го и тримата полицаи в началото вие не гледате ли видеото , защо само двамата са уволнени . Този дългия полицай видяхте ли как го удари с юмрук в бъбриците , а другия с крак в корема .А първия полицай с жълтата жилетка го удряше с стоп палката , така че и тримата са за уволнение . Той този ,че си е за бой за бой е , като не се подчиняваш на полицията така става ама не може само двамата да ги отстранят , защото и тримата нанесоха удари .

    Коментиран от #57

  • 33 Еха

    14 8 Отговор

    До коментар #21 от "Хахаха..":

    Тия дето подкрепят дрогирани ПРЕСТЪПНИК са гласоподавателите на КО#МУН#ДЕ#ТА#ТА от БСП !!!
  • 34 1212

    20 3 Отговор

    До коментар #26 от "А ако Полицията бяха убили":

    Добре, другия път да го замерят с рози. С такива, като теб не се спори, прав си, съгласен съм с теб. Наркомани, изнасилвачи, педофили, крадци, убийци трябва да ги пазим и да се отнасяме много внимателно с тях.
  • 35 Аз40🏴‍☠️

    16 17 Отговор
    Нямат право да го бият, удрят и псуват. Най-много да го притиснат ако е агресивен на земята за да го закопчеят. Всичко друго е престъпление. Нямат моята подкрепа. Даваш на тъпака власт и въздигаш тиранията сам.

    Коментиран от #59

  • 36 Гошо

    28 6 Отговор
    Боклука си е боклук с белезници или без! Не само бой ами и е.ане заслужава! Ако утрепе някой като онова л.йно дето затри Милен Цветков? Една година експерти, експертизи, разследвания, изследвания, камери, врачки, хипотези, теореми........ а човека си отиде чакайки на светофар!
  • 37 Ренегат

    24 5 Отговор
    За мен този се е за бой какво го сравнявате с куче където пише в статията . Този е криминално проявен и не се е подчинил на полицаите с торта и сок ли да го посрещнат ??? А тези които бият кучета какви са някви болни мозъци изверги садисти те заслужават много повече бой от този . Аз подкрепям полицаите , пък и да бъдем честни това не е бой , а леко поступване .

    Коментиран от #49

  • 38 РАДИО ЕЛТО

    7 11 Отговор
    закопчан ЧОВАК бият тия са полицай мутри

    Коментиран от #64

  • 39 РАДИО ЕЛТО

    2 1 Отговор
    прочетете какво е написал ЧЕКИСТА ДЖЕРЖИНСКИ

    Коментиран от #55

  • 40 РАДИО ЕЛТО

    6 9 Отговор
    паднал ЧОВЕК не се бие
  • 41 СмЕх

    16 10 Отговор

    До коментар #4 от "Клинкерхофен":

    Вие господине сте..."ИНТЕЛЕКТУАЛНО НЕЗАВИСИМ"!!!На въпросните господа МИЛИЦИОНЕРИ работата им е да ЗАДЪРЖАТ, А НЕ ДА СЪДЯТ И НАКАЗВАТ!!!Във всяка една НОРМАЛНА държава съдът е този,който съди и наказва защото всеки е НЕВИНЕН ДО ДОКАЗВАНЕ НА ПРОТИВНОТО!Тук НЯМА място за емоции...Тук става въпрос за РАБОТЕЩА СИСТЕМА!

    Коментиран от #53

  • 42 РАДИО ЕЛТО

    9 3 Отговор
    а когато полицайте уж погрешка разбиват врати нахълтват в домове
  • 43 АНОНИМЕН

    4 5 Отговор
    до онзи ден защитавахте БАЙ ПЕТКО а сега тия мутри полиц
  • 44 Грета улавото

    16 10 Отговор
    Подкрепяйте куките, утре и вас ще ви набедят в нещо и ще ви ползват за боксова круша.
  • 45 Bingo

    21 11 Отговор
    С тези си действия този пишман служител на закона се нарежда редом до наркомана рецидивост като престъпник. Използването на физическа сила срещу неутрализирано и закопчано с белезници лице е пресъпление. Такива примати не трябва да уронват престижа на полицията, не че полицията има някакъв престиж, но това е така точно заради такива комплексари. Сигурно жена му вече го е пребивала редовно с палката у дома и този от там се е травмирал. Представям след отстраняването му от длужност къв бой му е дръпнала.

    Коментиран от #79

  • 46 РАДИО ЕЛТО

    2 5 Отговор
    ДОБРИТЕ ЧЕНГЕТА отиват на небето лошите си ходят навсякъде
  • 47 Уффф

    9 7 Отговор
    И ние ги подкрепяме. Не се бие вързан ЧОВЕК, но вързано го.ве.до го биеш дано да запомни, че трябва да спазва правилата.

    Коментиран от #51

  • 48 Нямам срам

    15 4 Отговор
    Явно на тия двамта полицай им е писнало от такива идиоти на пътя... Вярно не е е правилно тоето което са направили но той си е заслужил. И аз да бях щях щях да го ступам ,а ако беше убил някои.Много изнежени станаха всички малко строгост да им е урок на другите ербап шофьори

    Коментиран от #54

  • 49 АНОНИМЕН

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "Ренегат":

    егоист психар си
  • 50 ИСТИНАТА Е СЛЕДНАТА

    11 6 Отговор
    ТОВА ГО КАЗВАМ КАТО БИВШ ПОЛИЦАЙ СЛЕД ПОСТАВЯНЕТО НА ПОМОШНИТЕ СРЕДСТВА БЕЛЕЗНИЦИ КОЛЕГИТЕ НЯМАТ ПРАВО ДА ГО БИЯТ И ТОРМОЗЯТ ЗА ТОВА КОЕТО СЕ ВИЖДА НА ВИДИОТО Е ИСТИНА КОЛЕГИТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯ ВА ДА БЪДАТ УВОЛНЕНИ ПАК КАЗВАМ АКО Е ИСТИНА.

    Коментиран от #52

  • 51 РАДИО ЕЛТО

    3 4 Отговор

    До коментар #47 от "Уффф":

    ХОРАТА НЕ СА ГОВЕДА
  • 52 РАДИО ЕЛТО

    1 0 Отговор

    До коментар #50 от "ИСТИНАТА Е СЛЕДНАТА":

    ти си ЧОВЕК БРАВО
  • 53 Смеееех

    5 1 Отговор

    До коментар #41 от "СмЕх":

    Ако това беше написал и тогава когато ЛУМПЕНИТЕ и ДРОГИРАНИТЕ хвърляха , бомби, бутилки, павета....върху родната полиция на ПЛОЩАДА ЛЯТОС щеше да е по убедително и друго нещо !!!!!

    Коментиран от #69

  • 54 АНОНИМЕН

    3 4 Отговор

    До коментар #48 от "Нямам срам":

    полицай психо садисти
  • 55 До Радио Елто

    0 0 Отговор

    До коментар #39 от "РАДИО ЕЛТО":

    Какво е написал Дзержински?

    Коментиран от #68

  • 56 Само ПОМИСЛИ. Дильрьт му който

    7 2 Отговор

    До коментар #9 от "само питам":

    Го зарежда е УНИЩОЖИЛ ХИЛЯДИ СЬДБИ А НИКОЙ НЕ ГО ПРЕСЛЕДВА. ДАЖЕ СЕ ЗАКРИЛЯ. АКО ДИЛЬРА ГО НЯМА ЧОВЕКА ЩЕШЕ ДА Е С БИСТРО СЬЗНАНИЕ И ТЕЗ СЛУЧКИ НЯМАШЕ ДА ГИ ИМА. НОООООО ДИЛАРА ОТНОВО Е НЕУЛОВИМ ЗА НЕРАБОТЕЩИТЕ ШАПКАРИ....
  • 57 Ти си

    0 1 Отговор

    До коментар #32 от "11111":

    За Карлуково , за почивка със процедури !
  • 58 Сблъсък

    7 4 Отговор

    До коментар #4 от "Клинкерхофен":

    Да го застрелят,ама докато трае гонката.По този начин ще предпазят невинни граждани и напълно ги оправдавам,НО...да бият вързан човек който не оказва съпротива е непрофесионално и тъпо/което разбира се е нормално предвид някои умственни особености на професията/.Сега сополивия наркоман ще напълни кесията,може да му хареса и да повтори.
  • 59 Опа

    11 4 Отговор

    До коментар #35 от "Аз40🏴‍☠️":

    Така е. Знам че този( диот) ги е изкарал извън релси знам че е застрашил не са техния живот но и на много други невинни хора но не трябваше да го бият. Сега навлизаме в една дискусия на която краят е мъглив. Питам къде са психолозите защо не работят с тези полицай? Техните действия със сигурност ще оказат влияние върху присъдата на този ненормалник. То и без това законите за такива индивиди са меко казано неадекватни. Но това е една друга (тъжна) тема.
  • 60 ценности

    11 6 Отговор
    Пожелавам на тези снимали и пуснали клипа , следващия път някой такъв юнак да им изскочи в насрещното. И защо на сниманото и пуснато в мрежата трябва да се вярва а на снимките с чекмеджето не! Как ако снимаш някой , че върши престъпление не е доказателство в съда , а снимки като тези са доказателство за престъпление по служба.
  • 61 РАДИО ЕЛТО

    1 7 Отговор
    Аз много харесвам БОЙКО и ГЕРБ , те доказаха, че могат да управляват успешно държавата! Заслужават да получат четвърти мандат!!!!

    Коментиран от #66

  • 62 Тоя наркоман ако имаше родители

    10 2 Отговор
    като на отрепката, който уби Милен Цветков, то полицаите и вода щаха да му носят. Това е проблема тук.

    Коментиран от #67

  • 63 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 64 Bai hoi

    0 3 Отговор

    До коментар #38 от "РАДИО ЕЛТО":

    Май не познаваш много наркомани.

    Коментиран от #65

  • 65 РАДИО ЕЛТО

    1 1 Отговор

    До коментар #64 от "Bai hoi":

    ЛЕКА НОЩ лошо човече

    Коментиран от #89

  • 66 РАДИО ЕЛТО

    2 1 Отговор

    До коментар #61 от "РАДИО ЕЛТО":

    ппърво не пиши глупости от моя ник БОЙКО е мутра и престъпник сикаджия лежал в затвора ПАНКРАЦ ЧЕХИЯ за автокражби имаме си ПРЕМИЕР МУТРА
  • 67 РАДИО ЕЛТО

    1 1 Отговор

    До коментар #62 от "Тоя наркоман ако имаше родители":

    напълно сте прав господине
  • 68 РАДИО ЕЛТО

    1 0 Отговор

    До коментар #55 от "До Радио Елто":

    виж в БАЙ ГУГЪЛ
  • 69 СмЕх

    0 1 Отговор

    До коментар #53 от "Смеееех":

    Личи си че по-далече от София не сте стигал...Жалко...За съжаление вървите 200 години след костенурките...
  • 70 Клин клин избива

    4 2 Отговор
    Много искам да коментирам ПТП-та, при които несъзнателен гражданин премазва жената и децата на началника на РПУ, на прокурора и съдията по това бъдещо дело.
  • 71 Д-р Ох Боли

    7 4 Отговор

    До коментар #9 от "само питам":

    Не е работа на полицаите да раздават правосъдие! Има прокуратура, съд и изправителни институции! В противен случай този примат в униформа утре може да те спре на улицата и да не му хареса как си го погледнал и да реши да те възпитава. Заловили са го! Добре! Другото не е тяхна работа!
  • 72 От друга страна

    2 0 Отговор

    До коментар #10 от "someone":

    А теб колко пъти на ден трябва да те бият???
  • 73 Не се прави на големия защитник

    6 5 Отговор

    До коментар #6 от "ей комунист":

    Ти май не си виждал пребит човек😉малко го биха тоя наркоман, ако беше сгазил някой твой роднина съм сигурен че ако ти падне ще го разпориш🤔

    Коментиран от #77

  • 74 гост

    3 3 Отговор

    До коментар #10 от "someone":

    Като толкова ти липсва живота преди 89 г ....върви кандидатствай за Северна Корея !
  • 75 Умно село

    4 4 Отговор

    До коментар #28 от "препоръка":

    Е няма нищо! Нали полицаите ще дойдат след това да го набият и той ще разбере, понеже ,,такива като него от друго не разбират"! Полицаите ще оправят работата. Закриваме прокуратура и съд! Полицаите да правораздават на място!

    Коментиран от #82

  • 76 Доротея

    6 3 Отговор
    Джамболина се размина без бой! Оръжия размахва, пиратки хвърля, кара пияна и нищо! Катаджията такъв спринт удари, за да отиде да бъхте! Ако бе тичал така по рано, той щеше да задържи опасния престъпник, а не да се включва след като колегите му са се справили!

    Коментиран от #78

  • 77 Гост

    5 3 Отговор

    До коментар #73 от "Не се прави на големия защитник":

    Ако...ако...ако...ако и дай сега заради едно ''ако'' да позволим да живеем в диктатура и репресия и някакви хора с униформа да се вземат за шерифи и раздават тяхното си ''правосъдие''!!!
    Емоционално и Аз мисля като тебе, Ти какво си мислиш че, защитавам подобна измет ли ? Но, има милиони сценарии с ''ако'' човек да му се случи случка и хвърли топа !
  • 78 стига

    6 2 Отговор

    До коментар #76 от "Доротея":

    Ти знаеш ли, че тичащият полицай щеше за молко да беше прегазен от дрогирания кандидат убиец! За да сте доволни, вие дребни хейтърчета, трябваше полицаите да го пуснат свободно да мачка хора по улиците. Полицаите с риск за живота си го спряха. А ти моли Господ да не те настига дрогиран наркоман.

    Коментиран от #83

  • 79 Тра-ла-ла

    0 3 Отговор

    До коментар #45 от "Bingo":

    На такива жените обикновено пребиват палката на комшията!😉😂😂😂
  • 80 Абсурдистан😁😁😂😂😂😂😅😅2021

    3 0 Отговор
    Емигрирайте завинаги от кочината
  • 81 Чата

    6 3 Отговор
    Неизпълнение на полицейско разпореждане - глоба! Управлява МПС без СУМПС - глоба! А чл. 86 от ЗМВР казва, че се забранява използване на палки и бухалки, след като законовата цел е постигната - лицето е задържано. Също - използва се минимално допустимата репресия за осъществяване на задържането! Тези са за прокурор, а не за дисциплинарно производство! И то военен прокурор, а не граждански, както ги уреди Цецерон, когато командваше МВР! Чл. 394 от НПК бе тогава.
  • 82 някой

    0 1 Отговор

    До коментар #75 от "Умно село":

    Тъпо!

    Коментиран от #87

  • 83 Чата

    3 5 Отговор

    До коментар #78 от "стига":

    Като е опасно, да отиде да стане детска учителка и там да пребива малките престъпници! И без това половината полицейски инспектори са със специалност ,,Предучилищна педагогика"!
  • 84 1520

    5 2 Отговор
    полицайте трябва да бъдат наградени трябва да се спре тази слбодия
  • 85 1520

    5 2 Отговор
    напълно заслужен бой в сащ щеше да бъде даже застрелян

    Коментиран от #88

  • 86 проф. Ох Боли

    3 4 Отговор
    Десетки се събрали да подкрепят ченгетата! Ми това са роднини и няколко приятеля! Винаги има такива.Какво ни го представяте като някаква новина?
  • 87 Умно село

    0 0 Отговор

    До коментар #82 от "някой":

    Нали? И аз мисля като теб!
  • 88 От друга страна

    0 1 Отговор

    До коментар #85 от "1520":

    И какво ни интересува, какво можело да е в сащ???
  • 89 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 9*19мм

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "ей комунист":

    Пребития не е човек! Така,че служителите на МВР са в правото си да го съветват това нещо.
  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 94 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 95 Анонимен

    3 5 Отговор
    Не знаем сегашните закони. Но не можеш да биеш. Нямаш право. Дори и да е виновен, до изясняване на случая. Има си хора, а не разни полицайчета да правят неща, които не спазват. И двете страни са виновни, но най виновни са униформените. Много си позволяват на бой. Не познават човека и се нахвурлят на бой, а други, ако го хвана ще го набия. Може би им е наредено от БМБ да бият невинните граждани. Нищо не ни учудва...
  • 96 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 97 Анонимен

    1 1 Отговор
    Не по случая. Бяха хванали едно турче и го вкарали в стая с тел. Бил крал бензин и след това се установило че не е крал. Бшагодарение на българите... И лично той ми бе казал, пребиха ме. Съди ги. Те така са ме удряли, че нямам синини по тялото. И днес е на запад. Не може. Не трябва. Явно не са запознати със законите, а и как като са неуки, а и всеки боби ден ги сменят. Викаш адвоката и се започва разпита, а не предварително да го налагаш, биеш, затваряш, че бил крал бензин. Без връзки. И пак неблагодарни и плюят по българите някои. А и както казваше един съдия во време Оно Бънхх и в подсъдимия има нещо положително. Но колко са като съдията днес.
  • 98 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 99 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 100 Доктор ДЖАГЕРС

    3 1 Отговор
    И ТОЗИ ИДИОТ СНИМАЧА Е ВЪТРЕ В ИГРАТА ИСКА СИ БОЯ ИЛИ НЕЩО ДРУГО
  • 101 Терориста

    0 1 Отговор
    Тек теке за полицая агресор да видим колко е корав.2
  • 102 Служител на МВР

    1 2 Отговор
    Браво на служителите на МВР. Този боклук е трябвало да го застрелят на място и да отървът жителите на Казанлък от него, един път за винаги.
  • 103 Сандокан

    2 0 Отговор
    Стига с празните приказки, полицаите карат без колани, говорят по телефонът докъто шофират, паркират на всякъде като се оставя фуражката на задното стъкло или стикер на предно ляво стъкло, бият безнаказано, преди колите на АПИ караха без винетки, плащаха застраховки ГО на разсрочено докъто минат тех. преглед и после край. Нали пред закона трябва да сме равни.
    Колкото до протекцията .......... обираха ни жилището, обираха ни в мола (където има видео наблюдение) и всеки път „Неизвестен извършител”. Да има и съвестни полицаи не го отричам и за да се запази тяхното име трябва да се реагира. Ако, аз го направя според НПК ще е самооправство но какво е когато извършителя е униформен ???? „НЕ ЗАЩИТАВАМ АРЕСТАНТА” държа да е ясно !!!
  • 104 Младеж с такава фигура

    0 0 Отговор
    Трудно да е наркоман