Отидете към основна версия

3 998 5

Отвличането на Лара и стрелбата по Баретата са свързани, смята Алексей Петров

  • алексей петров-
  • лара-
  • баретата
Снимка: БГНЕС

Между отвличането на дъщерята на Евелин Банев-Брендо – Лара и стрелбата срещу Златомир Иванов - Баретата има връзка. Това заяви днес Алексей Петров пред журналисти. По думите му „по странен начин може да има едни и същи висши служители на държавата, свързани с двата случая”.

Имам факти и по обстоятелствата, които до някаква степен обясняват онази версия за евентуалното мълчание пред съда на Евелин Банев - Брендо, каза още Алексей Петров, който беше разпитан в ГДБОП относно отвличането.

По думите на Петров той е събрал информация относно стрелбата по Златко Баретата, след като вътрешният министър Цветан Цветанов е решил, че трябва да го свърже със случая.

Ще предоставя цялата информация, която имам, за да бъде проверена. Поисках да бъда разпитан от екип от прокурори, тъй като когато има екип, по-трудно се осъществява натиск и има манипулации, подчерта Петров.

„Не мога да приема като експерт, че в България се разхождат хора от Латинска Америка и Колумбия и отвличат деца, защото искали по този начин да въздействат на бащата. Това е безумно”, каза Петров.

На въпрос - по какъв начин е събрал информацията за двата случая, Алексей Петров заяви, че събира информацията като обикновен гражданин, който може да събира, сортира и анализира.

Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.

Свързани новини